Στην Προεδρία της Τράπεζας ο Ευρυπίδης Πολυκάρπου και στην Αντιπροεδρία ο Andrew Charles Wynn

Ο Ευρυπίδης Α. Πολυκάρπου ανέλαβε από χθες τα ηνία της Ελληνικής Τράπεζας, μετά το πέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, η οποία και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

>>> Διαβάστε ακόμη: Ελληνική - Έτσι θα διορίζονται-παύονται Προσωρινοί Σύμβουλοι στο ΔΣ <<<

Υπενθυμίζεται πως, βάσει των όσων ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Τράπεζα, κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων εκλέγηκαν ως μέλη του ΔΣ οι εξής:
Stephen John Albutt
David Whalen Bonanno
Ειρένα Α. Γεωργιάδου
Lars Kramer
Kristofer Richard Kraus
Ιωάννης Α. Μάτσης
Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου
Δρ. Ευριπίδης Α. Πολυκάρπου
Andrew Charles Wynn10. Zion Bahloul
Marco Comastri
Μάριος Μαραθεύτης
Χρίστος Θεμιστοκλέους

>>> Διαβάστε επίσης: Ι. Μάτσης (ΗΒ) - Τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε την νέα Ελληνική <<<

Μετά την 45 η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε τους:

  • Δρα Ευριπίδη Α. Πολυκάρπου, ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας,
  • Andrew Charles Wynn, ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας,
  • Stephen John Albutt ως Ανώτερο Ανεξάρτητο Σύμβουλο.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε, σύμφωνα με τον Κανονισμό 110 του Καταστατικού της Τράπεζας, στο διορισμό του: 

1/
κ. Δημήτριου Ευσταθίου, και 
2/ κ. Ανδρέα Χριστοφίδη ως Προσωρινούς Διοικητικούς Συμβούλους.

>>> Διαβάστε ακόμη: Αυτοί οι 13 θα ελέγχουν την Ελληνική - Το νέο ΔΣ <<<

Ο διορισμός των Προσωρινών Διοικητικών Συμβούλων, προστίθεται, θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις ότου ληφθεί η σχετική συναίνεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας / Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για τους εκλεγέντες στην ΕΓΣ Διοικητικούς Συμβούλους, κ.κ. Zion Bahloul και Χρίστος Θεμιστοκλέους.

Μάριος Αδάμου
 
1530
Thumbnail

Έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας και πρόσβασης στον πολιτισμό επιδιώκει να προσφέρει στο κοινό το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, προβάλλοντας παραστάσεις διαδικτυακά. Τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αγκαλιάζει και η Ελληνική Τράπεζα στηρίζοντάς την οικονομικά.

ad1mobile

Στόχος είναι με την βοήθεια της τεχνολογίας να προβάλλονται παραστάσεις μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδος στη δύσκολη αυτή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα να δοθεί η ευκαιρία σε καλλιτέχνες για να εργαστούν.

Η σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου φιλοξενεί τον Απρίλιο καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν μείνει χωρίς εργασία και εισόδημα.

Στο πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνονται εμφανίσεις ενός, δύο ή τριών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του YouTube channel του Παττιχείου Θεάτρου και σε ολόκληρο το φάσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ad2mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου παραστάσεων «Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις πιο κάτω προβολές, τι οποίες το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει από τη σελίδα του Παττιχείου Θεάτρου www.pattihio.com.cy

  • Μια αποτύπωση της σημερινής πραγματικότητας – Γιώργος Κυριάκου /ηθοποιός, Θέκλα Φλουρή / ηθοποιός 
  • Διεθνές ρεπερτόριο – Κωνσταντίνος Μακαρίτης / φλάουτo, Άρης Αντωνιάδης / πιάνο, Αντρέας Αροδίτης / τραγούδι
  • Ορχηστρικά – τραγούδι – Δημήτρης Παπαγγελίδης / κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη / βιολοντσέλο, Αγγελίνα Σωτηρίου / τραγούδι
  • «Ω γλυκύ μου έαρ…» – Αχιλλέας Ιωάννου / κλαρίνο, Κωνσταντίνος Σωκράτους / ανάγνωση κειμένων Παπαδιαμάντη, Πατήρ Νικόλαος Λυμπουρίδης / ψαλμοί.
article 1