Αυτό είναι το νέο ΔΣ Κύπρο-Λιβανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου

Εκλέγηκε κατά την διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου

Ο Κύπρο-Λιβανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο έχει εκλεγεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Όπως αναφέρει το ΚΕΒΕ, η σύνθεση του νέου ΔΣ του Συνδέσμου έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Μάριος Κοσμά - K. Treppides and Co Ltd 
  • Αντιπρόεδρος: Nεοκλής Νεοκλέους - Astrobank Cyprus
  • Επ. Ταμίας: Μιχάλης Ταννούσης - Consulco Ltd

Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο απερχόμενος Πρόεδρος, Αντώνης Χατζηρούσος, ο οποίος υπηρέτησε το Σύνδεσμο για περισσότερο από 10 χρόνια.
 
Σύμφωνα με το ΚΕΒΕ, ο Σύνδεσμος αριθμεί σήμερα 40 μέλη και απαρτίζεται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, όπως τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών, τις ελεγκτικές και νομικές υπηρεσίες αλλά και την παραγωγή και διανομή.
 
Η δράση του Συνδέσμου στηρίζεται από τη Λιβανική Πρεσβεία στην Κύπρο, καθώς και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας με απώτερο σκοπό την προώθηση, επέκταση και ενθάρρυνση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Στόχος του Συνδέσμου είναι να συνεχίσει να αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης και περαιτέρω ενδυνάμωσης των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου, πάντα με την αγαστή συνεργασία και στήριξη της Λιβανικής Πρεσβείας και της Κυπριακής Πολιτείας.
 
Με την ευκαιρία καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Σύνδεσμο όπως επικοινωνήσουν με το ΚΕΒΕ και την κα. Λία Ριρή, email: [email protected] τηλ: 22889718.

 
3710