Αυτοί είναι οι 10 Κύπριοι που κέρδισαν τα αυτοκίνητα από τη Lidl

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι υπερτυχεροί που κέρδισαν 10 αυτοκίνητα από την Lidl Κύπρου

Η Lidl Κύπρου διεξήγαγε τον διαγωνισμό «10 χρόνια Lidl - 10 αυτοκίνητα», από 01.07.2020 έως και 31.08.2020,  για να ανταμείψει τους πελάτες της για τη στήριξή τους στη δεκαετή πορεία της στην Κύπρο, στον χώρο του λιανεμπορίου.

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης των 10 αυτοκινήτων στη Lidl Food Academy, στην καρδιά της Λευκωσίας την Τετάρτη 7.10.2020.* 

Ο διαγωνισμός, που χάρισε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που δόθηκαν στην κυπριακή αγορά, είχε ως σύνθημά του τη πολυσυζητημένη καμπάνια «Δεν είναι παραμύθι», αφού ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το δώρο ήταν 10 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα Volkswagen T-ROC! 

Κι όμως, στην τελετή παράδοσης των δώρων, οι 10 μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν το πολυπόθητο κλειδί για τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητά τους.
 
Όπως δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, κος Σπύρος Κονδύλης, τα 10 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο προσφέρουν πολλούς λόγους για εορτασμούς, αφού πρόκειται για 10 χρόνια επιτυχιών, αλλαγών και νέων συνηθειών.  


Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 900.000 και 10 υπερτυχεροί που έκαναν τις αγορές τους σε ένα από τα 18 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου κέρδισαν ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc Trend. Κάθε πελάτης κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παραλάμβανε από τα ταμεία των  καταστημάτων ένα δελτίο συμμετοχής (τύπου ξυστό). Στο δελτίο συμμετοχής αναγραφόταν ένας εννιαψήφιος κωδικός, τον οποίο ο κάτοχος μπορούσε να ελέγξει στη σελίδα www.lidl.com.cy/10cars για να διαπιστώσει εάν το δελτίο του ήταν το τυχερό. 

Οι 10 υπερτυχεροί είναι:

1.ΚΥΡΙΑΚΟΣ Θ.  
2.ΧΡΙΣΤΙΝΑ Φ.  
3.ΙΩΑΝΝΑ Φ.  
4.ΑΝΔΡΕΑΣ Λ.  
5.ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.  
6.ΜΙΧΑΛΗΣ Κ.  
7.ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.  
8.ΟΛΥΜΠΙΑ Β.  
9.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Φ. 
10.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. 

Η Lidl Κύπρου προχωράει σε ενέργειες που έχουν στόχο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη της στους καταναλωτές, οι οποίοι την εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και 10 χρόνια. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους υπερτυχερούς του διαγωνισμού κατά την παραλαβή των αυτοκινήτων τους στη Lidl Food Academy:

γθγφηγ

tgrfeadw

bvrfeaddwd

 

gfedawdw

vrfceadd
 

 
5453