Αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ρομποτικής Robotex

Οι δηλώσεις συμμετοχής από ενδιαφερομένους ανήλθαν στους 1.016

Χίλιοι δεκαέξι είναι οι συμμετέχοντες του μεγαλύτερου φεστιβάλ ρομποτικής Robotex που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, άτομα από 6 έως 106 χρονών θα διαγωνιστούν στον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής λαμβάνοντας μέρος σε πρωτοποριακές προκλήσεις όπως είναι η έξοδος ρομπότ από λαβύρινθο, το ράλι και η μονομαχία μεταξύ ρομπότ και παρουσιάζοντας τις ρομποτικές τους κατασκευές στην έκθεση Robotics4all. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το βραβείο για τις νικήτριες ομάδες θα είναι, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα τους για συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Robotex στην Εσθονία.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Η διήμερη εκδήλωση Robotex είναι ανοικτή για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ευκαιρίες που προσφέρει η ρομποτική τεχνολογία και να παρακολουθήσει εντυπωσιακές επιδείξεις από drones.
 
Το Robotex Cyprus 2019 διοργανώνεται από το Cyprus Computer Society με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας.
 
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τον Ψηφιακό Πρωταθλητή και στηρίζεται από τη Cyta ως Στρατηγικός Συνεργάτη, την Τράπεζα Κύπρου ως Youth Supporter και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως Educational Innovation Leader.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Χρυσοί χορηγοί: Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και RISE. Αργυροί χορηγοί: IET, Εngino και Eλληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ). Χάλκινοι χορηγοί: ECDL, ETEK, Novatex, Supernova και Zebra Consultants.
 
Πληροφορίες στο Cyprus Computer Society 22460680 και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.robotex.org.cy.

Tags
 
5143