Το δίκτυο έχει επάρκεια

Παρατηρείται μεγάλη αύξηση στη χρήση δεδομένων μετά τα μέτρα που λήφθηκαν και το γεγονός ότι ο κόσμος παραμένει στα σπίτια του, όμως τα δίκτυα της Cyta είναι σχεδιασμένα και για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις κρίσης.
 
Το δίκτυο έχει επάρκεια, ενώ έχει τεθεί σε εφαρμογή από τη πρώτη μέρα συγκεκριμένο πλάνο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης, το οποίο διασφαλίζει την επιχειρησιακή συνέχεια του δικτύου και των υπηρεσιών. Οι πελάτες διαβεβαιώνονται ότι όλα βαίνουν καλώς. 

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, από την πρώτη στιγμή ο Οργανισμός έθεσε σε εφαρμογή πλάνο για διαχείριση του προσωπικού έτσι ώστε να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και εκεί και όπου ήταν δυνατό, έγινε ανάθεση για τηλεργασία. Τέθηκαν επίσης όλα τα αναγκαία μέτρα για προστασία των υπαλλήλων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και ομάδες υψηλού κινδύνου. Ενδεικτικά αναφέρθηκε πως το 80% του γραφειακού προσωπικού κάνει τηλεργασία, ενώ στο σύνολο του προσωπικού της Cyta, το 60% εργάζεται από το σπίτι.

 

Επίσης δίνεται στήριξη, τεχνική και άλλως πως σε κυβερνητικές υπηρεσίες προς διευκόλυνση της εργασίας τους για πληροφόρηση, ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού.

Έμφαση και προτεραιότητα δίνεται στην επιδιόρθωση βλαβών και στις νέες συνδέσεις, καθώς υπάρχει ζήτηση λόγω του ότι ο κόσμος πλέον εργάζεται από το σπίτι. Συνεργεία του Οργανισμού εργάζονται συστηματικά και έντονα για διεκπεραίωση της εργασίας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας τόσο προσωπικού, όσο και των πελατών.

Επιπρόσθετα το προσωπικό που ήταν επιφορτισμένο με αναπτυξιακά έργα, αξιοποιείται πλέον στις νέες συνδέσεις και την τεχνική υποστήριξη του κοινού.

ΚΥΠΕ - Κυριακή Χριστοδούλου

Tags
 
1505
Thumbnail

Μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, διευκολύνοντας έμπρακτα τους ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της, να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνει η εξάπλωση του κορωνοϊού Covid -19, θέτει σε εφαρμογή η Alpha Bank Cyprus Ltd, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια έκδοσης του Διατάγματος Αναστολής Δόσεων Δανείων από το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλεται η υποχρέωση καταβολής δόσεων για πιστωτικές διευκολύνσεις, η Alpha Bank Cyprus Ltd προχωρά στην ενημέρωση των Πελατών της, Ιδιωτών και Επιχειρήσεων για την προώθηση των σχετικών αιτημάτων στην Τράπεζα.
 
Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται, έχει διαμορφωθεί ο κατάλληλος μηχανισμός για την αξιολόγηση των αιτήσεων, ώστε με αμεσότητα και υπευθυνότητα να παρέχονται οι απαραίτητες ενημερώσεις και απαντήσεις στους Πελάτες. Επίσης, η Τράπεζα είναι σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία με τους Επιχειρηματίες Πελάτες της που δραστηριοποιούνται σε κλάδους της οικονομίας που έχουν πληγεί από την πανδημία, με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν έκτακτων αναγκών και την παροχή αξιόπιστων και εξατομικευμένων λύσεων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ad1mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Ταυτόχρονα, η Alpha Bank Cyprus Ltd εναρμονίζεται πλήρως με τα μέτρα που εξαγγέλλονται και τον σχεδιασμό που έχει θέσει σε εφαρμογή για την προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων της και επικοινωνεί με τους Πελάτες της, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε Κατάστημά της.  
 
Επίσης, αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, η Τράπεζα προτρέπει για τη χρήση των εναλλακτικών δικτύων που διαθέτει και ενθαρρύνει την εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία Alpha Express Banking, με δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας. Τέλος, με στόχο να συμβάλει ενεργά στην ομαλή πληρωμή των επιδομάτων που παραχωρούνται από το Κράτος, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας, η Alpha Bank Cyrpus Ltd καλεί τους δικαιούχους Πελάτες της να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στην Τράπεζα, για τον συγκεκριμένο σκοπό.
 
Με συνέπεια και υπευθυνότητα, τα Στελέχη και οι Εργαζόμενοι της Alpha Bank Cyprus Ltd βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των Πελατών της, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της κρίσης και την επάνοδο στη σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη, καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.

(ΚΥΠΕ)

article 1