Διαδικτυακή εκπομπή-συναυλία για στήριξη του λαού της Ουκρανίας

Στεκόμαστε δίπλα στον Ουκρανικό λαό με μια διαδικτυακή εκπομπή που θα προβληθεί από την πλατφόρμα της Digital

Διαδικτυακή εκπομπή-συναυλία για στήριξη του λαού της Ουκρανίας, υπό τον τίτλο “Stand with Ukraine - The Cyprus Edition”, διοργανώνεται την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022. Εμπνευστής της πρωτοβουλίας είναι ο καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή και σε αυτή συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ουκρανία.

>>> Διαβάστε επίσης: Stand with Ukraine - Διαδικτυακή εκπομπή αγάπης

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου Επιτρόπου του Πολίτη και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και θα προβληθεί στις 27 Μαΐου, στις 19:30, από την πλατφόρμα της Digital TV καθώς και σε άλλα ΜΜΕ (σε μέρες και ώρες που θα καθορίσουν). Παρουσιαστές θα είναι ο Άλεξ Παναγή και η Βασιλική Χατζηαδάμου. Όσοι πολίτες επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στους λογαριασμούς της Κυπριακής Κυβέρνησης και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, που θα αναγράφονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Την προσπάθεια στηρίζουν καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα και Ουκρανία, ανάμεσα τους η Πέγκυ Ζήνα, η Αλέξια, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο Γιώργος Σταματάρης και η Ρουσλάνα.  

Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκπομπής θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου και η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας κα Στέλλα Κυριακίδου.

 
6780