Διαγωνισμός καινοτομίας για τη Θαλάσσια Ανάπτυξη

H Chrysalis LEAP, στο πλαίσιο του προγράμματος MISTRAL (Mediterranean Innovation STRAtegy for transnationaL activity of clusters and networks of the Blue Growth), διοργανώνει διαγωνισμό καινοτομίας για τη θαλάσσια ανάπτυξη.

Ο διαγωνισμός «Γαλάζιου Επιχειρηματικού Πλάνου» («Blue Business Plan») έχει ως σκοπό να αναδείξει και να στηρίξει καινοτόμες ιδέες στους τομείς των Θαλάσσιων Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της Θαλάσσιας Επιτήρησης, της Υδατοκαλλιέργειας, τις Γαλάζιες Βιοτεχνολογίες και στον Παράκτιο τουρισμό.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν ακαδημαϊκοί και νέοι ή και επίδοξοι επιχειρηματίες. Το έντυπο αίτησης είναι διαθέσιμο στον Μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος οργανισμός για τη διοργάνωση του διαγωνισμού «Blue Business Plan» στην Κύπρο είναι η Chrysalis LEAP, ο πρώτος επιταχυντής επιχειρηματικών ιδεών στην Κύπρο, ο οποίος εκπαιδεύει νεοφυείς εταιρείες παρέχοντάς τους τα αναγκαία εργαλεία και δεξιότητες για να μετατρέψουν τις ιδέες τους στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής σε σταθερές, αναπτυσσόμενες και κερδοφόρες επιχειρήσεις. 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Το προγράμμα MISTRAL (Mediterranean Innovation STRAtegy for transnationaL activity of clusters and networks of the Blue Growth συχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: [email protected]

 
2452
Thumbnail