Δήμος Λάρνακας: Ενίσχυσε χρηματικά το Συσσίτιο της πόλης

Παρέδωσαν την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 στην υπεύθυνη του Συσσιτίου Λάρνακας επιταγή ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Χρηματικό ποσό ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, προσέφερε ο Δήμος Λάρνακας για τις ανάγκες του Συσσιτίου της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Άντρη Ανδρέου, παρέδωσαν την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 στην υπεύθυνη του Συσσιτίου Λάρνακας Στάλω Βωνιάτη, επιταγή ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Το ποσό συγκεντρώθηκε από το 3ο ετήσιο Φιλανθρωπικό Δείπνο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με στόχο τη στήριξη του Συσσιτίου της πόλης».

Τόσο ο Ανδρέας Βύρας όσο και η Αντρη Ανδρέου «εξέφρασαν ευχαριστίες στους χορηγούς και όσους προσφέρουν είτε σε είδος είτε με χρήματα στηρίζοντας το Συσσίτιο. Ευχαριστίες εκφράστηκαν επίσης στην κα. Βωνιάτη και στους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους, η οποία διακατέχεται από αλληλεγγύη για τους  συμπολίτες μας, ενώ σημείωσαν πως η συγκεκριμένη προσπάθεια, γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αφού η ομάδα προσφέρει από το υστέρημα του χρόνου της».

Υπενθυμίζεται ότι «το Συσσίτιο Λάρνακας, εδώ και 13 χρόνια προσφέρει καθημερινά φρέσκο ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έτσι 450 οικογένειες που αναλογούν σε 1200 άτομα. Η προσπάθεια αυτή γίνεται εφικτή με την προσφορά μιας ομάδας εθελοντών, η οποία ακούραστα και καθημερινά, προσφέρει τις υπηρεσίες της».

Σημειώνεται ότι «το Συσσίτιο Λάρνακας, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία προσφοράς, βρίσκεται πάντα σε συνεχή ανάγκη για αγαθά.  Για να καταφέρει να συνεχίσει να προσφέρει  στους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, ειδικότερα με τις επιπλέον ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, απαιτείται συνεχής υλική ενίσχυση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πρωτίστως το Συσσίτιο Λάρνακας προσφέρει αγάπη και έχει καταστεί ένα καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «όποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του βοηθώντας το κοινωνικό έργο του Συσσιτίου ή ακόμη να προσφέρει αγαθά πρώτης ανάγκης, καλείται να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 99448154».

ΚΥΠΕ

 
6788
Thumbnail