Καλεί όλα τα μέλη του που μπορούν να συνεισφέρουν με οποιοσδήποτε τρόπο να το πράξουν

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς  και στην προσπάθεια να διασφαλίσει για όλο τον ιατρικό κόσμο να έχει τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα έκανε έκκληση στις εταιρείες μέλη του να παραχωρήσουν αναλώσιμα είδη.
 
Η εταιρεία Κώστας Α. Ζαχαρία Λτδ που δραστηριοποιείται στον τομέα εξαγωγής και εισαγωγής κρεάτων παραχώρησε αφιλοκερδώς  4.000 μάσκες που είχε απόθεμα στις αποθήκες της.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Η εταιρεία Cyprus Airports Duty Free παραχώρησε 600 μάσκες μετά το προσωρινό κλείσιμο του αερολιμένα.
 
Το ΚΕΒΕ εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στα μέλη του που ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στην έκκληση του για παραχώρηση αναλώσιμων ειδών σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
 
Τέλος καλεί όλα τα μέλη του που μπορούν να συνεισφέρουν με οποιοσδήποτε τρόπο να το πράξουν.

(ΚΥΠΕ)

 
1505
Thumbnail

Μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, διευκολύνοντας έμπρακτα τους ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της, να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνει η εξάπλωση του κορωνοϊού Covid -19, θέτει σε εφαρμογή η Alpha Bank Cyprus Ltd, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια έκδοσης του Διατάγματος Αναστολής Δόσεων Δανείων από το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλεται η υποχρέωση καταβολής δόσεων για πιστωτικές διευκολύνσεις, η Alpha Bank Cyprus Ltd προχωρά στην ενημέρωση των Πελατών της, Ιδιωτών και Επιχειρήσεων για την προώθηση των σχετικών αιτημάτων στην Τράπεζα.
 
Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται, έχει διαμορφωθεί ο κατάλληλος μηχανισμός για την αξιολόγηση των αιτήσεων, ώστε με αμεσότητα και υπευθυνότητα να παρέχονται οι απαραίτητες ενημερώσεις και απαντήσεις στους Πελάτες. Επίσης, η Τράπεζα είναι σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία με τους Επιχειρηματίες Πελάτες της που δραστηριοποιούνται σε κλάδους της οικονομίας που έχουν πληγεί από την πανδημία, με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν έκτακτων αναγκών και την παροχή αξιόπιστων και εξατομικευμένων λύσεων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ad1mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Ταυτόχρονα, η Alpha Bank Cyprus Ltd εναρμονίζεται πλήρως με τα μέτρα που εξαγγέλλονται και τον σχεδιασμό που έχει θέσει σε εφαρμογή για την προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων της και επικοινωνεί με τους Πελάτες της, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε Κατάστημά της.  
 
Επίσης, αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, η Τράπεζα προτρέπει για τη χρήση των εναλλακτικών δικτύων που διαθέτει και ενθαρρύνει την εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία Alpha Express Banking, με δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας. Τέλος, με στόχο να συμβάλει ενεργά στην ομαλή πληρωμή των επιδομάτων που παραχωρούνται από το Κράτος, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας, η Alpha Bank Cyrpus Ltd καλεί τους δικαιούχους Πελάτες της να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στην Τράπεζα, για τον συγκεκριμένο σκοπό.
 
Με συνέπεια και υπευθυνότητα, τα Στελέχη και οι Εργαζόμενοι της Alpha Bank Cyprus Ltd βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των Πελατών της, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της κρίσης και την επάνοδο στη σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη, καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.

(ΚΥΠΕ)

article 1