Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια από το ΚΕΒΕ / Λεπτομέρειες

Το θέμα των σεμιναρίων είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση μιας πετυχημένης εκστρατείας συμμετοχικής χρηματοδότησης

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), σε συνεργασία με την  Loizou & Co και τη MAP Innovation, διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα την ανάπτυξη και υλοποίηση μιας πετυχημένης εκστρατείας συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding). Το πρώτο σεμινάριο έχει τίτλο «Προετοιμάζοντας μια Εκστρατεία Συμμετοχικής Χρηματοδότησης» και θα διοργανωθεί την Τρίτη 26/1/2021 και ώρα 15.00 - 17.30.

Η Συμμετοχική Χρηματοδότηση, άλλως γνωστή ως Crowdfunding, είναι ένας καινοτόμος τρόπος άντλησης χρηματοδότησης για νέα έργα, επιχειρήσεις ή ιδέες, από το «πλήθος» (μεγάλο αριθμό ατόμων) μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Εάν αναζητάτε τρόπους χρηματοδότησης μιας νέας επιχείρησης ή ιδέας και θέλετε να μάθετε πώς να αναπτύξετε και να υλοποιήσετε μια πετυχημένη εκστρατεία συμμετοχικής χρηματοδότησης, από το στάδιο σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση και τα επόμενα βήματα, τότε τα σεμινάρια αυτά σας ενδιαφέρουν σίγουρα.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Ελληνική γλώσσα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Microsoft Teams”, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΒΕ, τηλ. 22889840 ή να επισκεφτούν το σύνδεσμο https://ccci.org.cy/crowdfunding-campaign-online-webinars/.
Τα σεμινάρια διοργανώνονται στο πλαίσιο συμμετοχής του ΚΕΒΕ στο ευρωπαϊκό έργο BLUE CROWDFUNDING (https://blue-crowdfunding.interreg-med.eu/) που συγχρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg MED 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ERDF).

 
3543