Μέσω της βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων προγραμμάτων σπουδών στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) συνήλθε την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, στην 1η του συνεδρία, μετά τον διορισμό του από το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα για περαιτέρω αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΑΞΙΚ, μέσω της βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων προγραμμάτων σπουδών στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, της βελτίωσης και αναβάθμισης των εργαστηριακών και άλλων υποδομών του Ινστιτούτου και μέσω της ενίσχυσης του ΑΞΙΚ με προσοντούχο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Στο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, συμμετέχουν εκπρόσωποι των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υφυπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης, της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, των συντεχνιών ΠΕΟ και ΣΕΚ, των οργανώσεων ΠΑΣΥΔΙΞΕ, ΣΤΕΚ και ΠΑΣΥΞΕ, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών του ΑΞΙΚ.

(ΚΥΠΕ)
 

 
1967
Thumbnail

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο και το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τις ακόλουθες θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

ad1mobile
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)

και στις εξής Θεματικές Ενότητες για Διδακτορικά Προγράμματα:

 

  • ΔΣΘΕΕ795 Μεθοδολογία της Έρευνας (χειμερινό εξάμηνο)
  • ΔΣΘΕΕ796 Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (εαρινό εξάμηνο)

​​​​​​Τα προσόντα και τα καθήκοντα των μελών Σ.Ε.Π. περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη των θέσεων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/y89jhlmw.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισαν την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13:00.

ad2mobile

Οι ενδιαφερόμενοι σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  στο [email protected]

 

article 1