ΕΒΕΑ - ΕΒΕΠ: Διοργανώνουν από κοινού το Famagusta Business Forum

Το Forum συνδιοργανώνεται με την ευκαιρία της επετείου των 50 ετών της αδελφοποίησης των δύο Επιμελητηρίων

Το «Famagusta Business Forum» διοργανώνουν από κοινού το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ).

Σε γραπτή ανακοίνωση του ΕΒΕΑ αναφέρεται ότι «τα δύο επιμελητήρια,  Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (EBEA) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά το “Famagusta Business Forum” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου, στο Event Center του Ayia Napa Marina. Το Forum συνδιοργανώνεται με την ευκαιρία της επετείου των 50 ετών της αδελφοποίησης των δύο Επιμελητηρίων».

Προστίθεται ότι «αξιωματούχοι και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας από Ελλάδα και Κύπρο, θα συζητήσουν για τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες, που έχουν επιφέρει οι τελευταίες εξελίξεις ανά το παγκόσμιο στους τομείς της ναυτιλίας, του τουρισμού, της οικονομίας και της ενέργειας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι προοπτικές ανάπτυξης της Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή της Αμμοχώστου».

(ΚΥΠΕ)