Έγινε... κόκκινη για χάρη της Liverpool η Carlsberg (ΦΩΤΟ)

Στα χρώματα της Λίβερπουλ η Carlsberg με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αγγλίας από τους Reds μετά από 30 χρόνια

Στα χρώματα της Liverpool «ντύθηκε» από χθες (29/6) η Carlsberg, με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αγγλίας από τους «Reds», μετά από 30 χρόνια.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook, «’προχωρήστε με ελπίδα στις καρδιές σας και δεν θα προχωρήσετε ποτέ μόνοι σας’ τραγουδάνε οι ‘κόκκινοι’ κατακτητές του Αγγλικού πρωταθλήματος! Μετά από 3 δεκαετίες η Λίβερπουλ καταφέρνει και αποκτά τον πολυπόθητο τίτλο».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

«Σ’ αυτήν τη διαδρομή βέβαια δεν ήταν μόνη της… αφού είχε πάντα στο πλευρό της την Carlsberg», καταλήγει η εταιρεία σε ανάρτησή της στο Facebook. α

Πάντως, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε σωρεία ερωτημάτων από τους λάτρεις της μπίρας στην Κύπρο, για το κατά πόσον θα κυκλοφορήσει στην αγορά η «κόκκινη» Carlsberg.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Τώρα, αν η αλλαγή έγινε για σκοπούς της ανάρτησης ή αν θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευασία θα το δείξει ο χρόνος.

Όπως πληροφορούμαστε, πάντως, σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Photos Photiades Group για το συγκεκριμένο θέμα. α

 

 
1967
Thumbnail

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο και το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τις ακόλουθες θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

ad1mobile
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)

και στις εξής Θεματικές Ενότητες για Διδακτορικά Προγράμματα:

 

  • ΔΣΘΕΕ795 Μεθοδολογία της Έρευνας (χειμερινό εξάμηνο)
  • ΔΣΘΕΕ796 Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (εαρινό εξάμηνο)

​​​​​​Τα προσόντα και τα καθήκοντα των μελών Σ.Ε.Π. περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη των θέσεων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/y89jhlmw.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισαν την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13:00.

ad2mobile

Οι ενδιαφερόμενοι σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  στο [email protected]

 

article 1