Έχεις επιχείρηση & ψάχνεις ρευστότητα; Η λύση λέγεται... Flexfin

Γρήγορα και με απλές διαδικασίες εξασφαλίζεις την απαραίτητη ρευστότητα για την επιχείρηση σου σε μια δύσκολη εποχή

Οι επιχειρηματίες, ειδικά αυτή την εποχή ψάχνουν λύσεις που θα τους παρέχουν άμεση ρευστότητα για να μπορέσουν να πληρώσουν το προσωπικό τους και τις υποχρεώσεις τους, να καλύψουν τα έξοδα τους και να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση γίνεται μέχρι να ανοίξει σιγά σιγά η αγορά και να καταφέρουν να ορθοποδήσουν και γιατί όχι να δραστηριοποιηθούν και σε νέες αγορές. 

Μία από αυτές τις λύσεις είναι και η εταιρεία Flexfin, ένας αξιόπιστος συνεργάτης που στηρίζει δεκάδες επιχειρήσεις με την υπηρεσία factoring που προσφέρει. Τι ακριβώς κάνει και πώς παρέχει γρήγορα και με απλές διαδικασίες cash στις επιχειρήσεις;

Πάμε να τα δούμε όλα πιο κάτω αναλυτικά:

Κατ’ αρχάς απευθύνεται σε εταιρείες που διαθέτουν καλούς και αξιόχρεους πελάτες οι οποίοι για διάφορους λόγους ζητούν π.χ. έως και 6 μήνες πίστωση. Αν η επιχείρηση σου δυσκολεύεται να υποστηρίξει την πίστωση αυτή επειδή σου λείπει ρευστότητα τότε… πας στην Flexfin! Τόσο απλά.

Γιατί θα πάρεις τα λεφτά σου μπροστά:

Η Flexfin σου πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος των εισπρακτέων σου όταν στείλεις στον πελάτη σου το τιμολόγιο. Έτσι μπορείς και να δώσεις πίστωση και να πάρεις τα λεφτά σου μπροστά.

Γιατί είναι γρήγορο:

Κάνεις σήμερα μια δήλωση ενδιαφέροντος μέσω της ιστοσελίδας της Flexfin και εφόσον ο πελάτης σου είναι αξιόχρεος, τρέχουν άμεσα οι διαδικασίες ανοίγματος λογαριασμού και μέσα σε 2 εβδομάδες λαμβάνεις χρήματα. Από τη στιγμή που ανοίξει ο λογαριασμός, λαμβάνεις τα λεφτά σου την ίδια μέρα που κάνεις την αίτηση χρηματοδότησης για εγκεκριμένους πελάτες σου. Δε χρειάζεται να περιμένεις μήνες, όπως ίσως είχες συνηθίσει.

Γιατί είναι ευέλικτο:

Έχεις νέα επιχείρηση, μικρή, πιο μεγάλη, αντιμετώπισες όπως πολλοί δυσκολίες στην κρίση, ή έχεις πολύπλοκη εταιρική δομή; Η Flexfin δε θέτει τέτοιους περιορισμούς. Εφόσον έχεις καλούς πελάτες μπορείς να γίνεις πελάτης στέλνοντας τα εταιρικά σου έγγραφα ηλεκτρονικά. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να δώσει πρόσβαση στο factoring, δηλαδή την προεξόφληση τιμολογίων, σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από ότι παλιότερα οι τράπεζες γιατί είναι ένα προϊόν πολύ χρήσιμο ιδίως για μικρές εταιρείες B2B που κατά βάση αναγκάζονται να προσφέρουν πίστωση.  

Γιατί είναι εύκολο:

Για να πάρεις χρήματα, απλά ανεβάζεις τα τιμολόγια σου στην online πλατφόρμα της Flexfin, επιλέγεις ποια και πότε θες να χρηματοδοτήσεις και την ίδια μέρα τα χρήματα αποστέλλονται στο λογαριασμό σου. Δε χρειάζεται να τρέχεις να παραλάβεις επιταγές ή να παρακολουθείς πληρωμές. Η Flexfin εισπράττει για σένα και ότι μένει παραπάνω από τη χρηματοδότηση αποστέλλεται στο λογαριασμό σου. Και όλα αυτά τα παρακολουθείς μέσα στην πλατφόρμα. Και φυσικά αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα η ομάδα της Flexfin είναι εκεί για να σε καθοδηγήσει.

Γιατί ξέρεις ακριβώς που πατάς:

Όταν ζητήσεις προσφορά για προεξόφληση εισπρακτέων από ένα πελάτη σου, η Flexfin θα σου αναλύσει εξ’ αρχής όλα τα κόστη ανά κατηγορία όπως και το συνολικό κόστος ανά τιμολόγιο. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς πόσα χρήματα θα πάρεις και πόσο θα σου κοστίσει η υπηρεσία τους.

Δοκίμασε το εδώ: https://cy.flexfin.eu/public/register-your-interest

 
4264