Έχετε επιχείρηση; Γιατί το Factoring είναι must & σας συμφέρει...

Η Ellinas Finance προσφέρει ένα σπουδαίο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Ellinas Finance σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο συνδυασμό υπηρεσιών factoring που περιλαμβάνει χρηματοδότηση, διαχείριση και ασφάλιση των εισπρακτέων σας, με στόχο την άμεση ικανοποίηση των αναγκών σας.

Ρευστότητα
Σας προσφέρει άμεση και μόνιμη λύση στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζετε, μετατρέποντας τις οφειλές από τους χρεώστες σας σε μετρητά.

  • Προεξόφληση μέχρι και 80% της αξίας των τιμολογίων σας ή των μεταχρονολογημένων επιταγών που παίρνετε από τους χρεώστες σας, μέσα σε 24 ώρες από την προσκόμισή τους.
  • Το ύψος της χρηματοδότησης δεν βασίζεται σε εμπράγματες εξασφαλίσεις.
  • Ευέλικτα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Διαχείριση και Είσπραξη
Παράλληλα, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη διαχείρισης του καθολικού πωλήσεων της επιχείρησής σας, απαλλάσσοντάς σας από τις χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες της διαχείρισης των λογαριασμών των χρεωστών και έτσι το προσωπικό σας μπορεί να επικεντρωθεί στην προώθηση των εργασιών της εταιρείας.

Εσείς αποστέλλετε αντίγραφα των τιμολογίων που εκδίδετε και στην Ellinas Finance τα καταχωρούν στις μερίδες των λογαριασμών  των χρεωστών σας που διατηρούν στο δικό τους σύστημα. Στην περίπτωση που λαμβάνετε μεταχρονολογημένες επιταγές από τους χρεώστες σας, τις αποστέλλετε, τις καταχωρούν στις μερίδες των χρεωστών τις οποίες διατηρούν και τις διαχειρίζονται σε συνεννόηση μαζί σας.

  • Εκδίδουν και σας αποστέλλουν μηνιαίες καταστάσεις λογαριασμών.
  • Αξιολογούν την πιστοληπτική ικανότητα των χρεωστών σας, καθορίζουν πιστωτικά όρια για τον κάθε ένα και σας συμβουλεύουν ανάλογα, προστατεύοντάς σας από την ανάληψη υπέρμετρων πιστωτικών κινδύνων.
  • Εισπράττουν τα οφειλόμενα ποσά από τους χρεώστες σας, έχοντας τακτική τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, στέλνοντας επιστολές υπενθύμισης και κάνοντας επισκέψεις στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται. 
  • Φροντίζουν για την αποτελεσματικότερη είσπραξη, συρρίκνωση της μέσης περιόδου είσπραξης και σημαντική μείωση του λειτουργικού σας κόστους.

Ασφάλιση
Στην Ellinas Finance σας παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη των χρεωστών σας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε και να οργανώσετε τις μελλοντικές σας δραστηριότητες με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Μπορείτε να ασφαλίσετε τους χρεώστες σας, τόσο στο σύνολό τους όσο και επιλεκτικά και ταυτόχρονα να αφαιρέσετε τα ασφαλισμένα υπόλοιπα των χρεωστών από τον ισολογισμό σας.

Στην περίπτωση επισφάλειας κάποιου χρεώστη σας, αλλά και στην περίπτωση παρατεταμένης καθυστέρησης στην πληρωμή της οφειλής, η Ellinas Finance σας πληρώνει μέχρι και 80% της αξίας των εκκρεμούντων ασφαλισμένων τιμολογίων.

1. Εγχώριο Factoring με Αναγωγή
Το Εγχώριο Factoring με Αναγωγή είναι ένα προϊόν με το οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε συνδυασμό δύο υπηρεσιών.  Είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει ταυτόχρονα επαγγελματική διαχείριση και είσπραξη και παράλληλα προεξόφληση των απαιτήσεων που δημιουργούνται από εμπορικές συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο.

2. Εγχώριο Factoring χωρίς Αναγωγή
Το προϊόν περιλαμβάνει τη διαχείριση, είσπραξη και προεξόφληση των απαιτήσεων (βάσει των υπηρεσιών που προσφέρονται στο Εγχώριο Factoring με Αναγωγή) και επιπλέον παρέχει ασφαλιστική κάλυψη των χρεωστών σας μέχρι και 80% της αξίας των τιμολογίων έναντι του κινδύνου επισφάλειάς τους, αλλά και παρατεταμένης καθυστέρησης στην πληρωμή της οφειλής.  Με αυτό τον τρόπο αναλαμβάνουμε πιθανό πιστωτικό κίνδυνο προστατεύοντάς σας από πιθανή αδυναμία πληρωμής των χρεωστών σας.

3. Εξαγωγικό Factoring με Αναγωγή 
Το Εξαγωγικό Factoring με Αναγωγή είναι ένα προϊόν με το οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε συνδυασμό δύο υπηρεσιών.  Μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα επαγγελματική διαχείριση και είσπραξη και παράλληλα προεξόφληση των απαιτήσεών σας από χρεώστες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

4. Εξαγωγικό Factoring χωρίς Αναγωγή
Με το προϊόν αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε συνδυασμό όλων των υπηρεσιών μας, δηλαδή προεξόφληση των απαιτήσεών σας από χρεώστες που βρίσκονται στο εξωτερικό, επαγγελματική διαχείριση και είσπραξη των επιχειρηματικών απαιτήσεων στο εξωτερικό, συνεχή αξιολόγηση και πλήρη προστασία (ασφάλιση 100%) από την πιθανή αφερεγγυότητα των χρεωστών σας στο εξωτερικό.

Κόστος
Το συνολικό κόστος των υπηρεσιών εξαρτάται από το είδος του προϊόντος που θα επιλέξετε και θα προκύψει από δύο ανεξάρτητες προβλέψεις:

  • The Discounting interest fee: Αφορά το ποσό που θα δανειστείτε με προκαθορισμένο επιτόκιο.
  • The Administration fee: Εξαρτάται από το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών και υπολογίζεται ως το ποσοστό των τιμολογίων που ανατίθενται στην εταιρεία μας.
 
1312
Thumbnail

Μια ακόμα επιτυχημένη διαδικτυακή δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο διεξήγαγε χθες η κορυφαία proptech εταιρεία BidX1, δημιουργώντας ρευστότητα €30 εκ. μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της. Πάνω από 330 πλειοδότες, οι περισσότεροι εκ των οποίων Κύπριοι, είχαν εγγραφεί και συμμετείχαν στη χθεσινή δημοπρασία.

ad1mobile

Η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο επίβλεψε την πώληση μιας ποικιλίας εμπορικών και οικιστικών ακινήτων, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Παραλίμνι, συμπεριλαμβανομένων επενδυτικών ευκαιριών και ακινήτων με προοπτική ανάπτυξης. Από τις 66 παρτίδες ακινήτων που προσφέρθηκαν τελικά στη δημοπρασία, πωλήθηκαν οι 59 στο συνολικό ποσό των €10 εκ. Όλες οι προσφορές, όπως επίσης και η τελική τιμή πώλησης για κάθε ακίνητο, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της BidX1 στο πλαίσιο της διαφανούς διαδικασίας.

Σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα, ο Επικεφαλής της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της δεύτερής μας δημοπρασίας, αλλά και τη θερμή ανταπόκριση της αγοράς. Στόχος μας είναι να φέρουμε μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος στην Κύπρο έδειξε τόσο ενδιαφέρον στις καινοτόμους μεθόδους συναλλαγής ακινήτων που προσφέρει η BidX1.»

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση που δέχθηκε μετά τη χθεσινή δημοπρασία, η BidX1 θα διοργανώσει μια επιπρόσθετη διαδικτυακή δημοπρασία για τις εναπομείνασες 7 παρτίδες ακινήτων, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.

«Επειδή μετά το τέλος της δημοπρασίας υπήρξε ενδιαφέρον από πιθανούς αγοραστές για τα εναπομείναντα επτά ακίνητα», συνέχισε ο Ονησιφόρου, «και χάρη στην ευελιξία που προσφέρει η πλατφόρμα, είμαστε σε θέση να διαθέσουμε τα ακίνητα αυτά σε επαναληπτική διαδικτυακή δημοπρασία την ερχόμενη βδομάδα. Ο εν λόγω κατάλογος βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας (https://bidx1.com/en/cyprus), όπου μπορεί κανείς να βρει και άλλα ελκυστικά ακίνητα που διατίθενται προς πώληση μέσω της μεθόδου Digital Private Treaty και στα οποία μπορούν να γίνουν προσφορές οποιαδήποτε στιγμή.»

Για να συμμετέχουν στη δημοπρασία της ερχόμενης βδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/cyprus), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

ad2mobile

Η βραβευμένη εταιρεία BidX1 ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στην Κύπρο το 2019, προσφέροντας εύκολους και αποδοτικούς τρόπους συναλλαγών ακινήτων μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της, και αξιοποιώντας την εξειδίκευση και εις βάθος γνώση του τομέα που διαθέτει η ομάδα της στην Κύπρο. Στις αρχές του 2020, η εταιρεία εισήγαγε άλλη μία μέθοδο αγοραπωλησίας ακινήτων μέσω της πλατφόρμας της, τη λεγόμενη Digital Private Treaty. Η εν λόγω μέθοδος είναι ο συνήθης  τρόπος με τον οποίο αγοράζονται και πωλούνται ακίνητα στην Κύπρο, η οποία γίνεται τώρα διαδικτυακά στην πλατφόρμα της BidX1, προσφέροντας μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα.

Πληροφορίες για τα ακίνητα προς πώληση είτε μέσω δημοπρασίας είτε μέσω Private Treaty, είναι διαθέσιμες στη σελίδα bidx1.com, ενώ για οτιδήποτε περαιτέρω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο στο 22 000 380 / [email protected]

article 1