Τι αναφέρει ανακοίνωση

Τη σημασία που αποδίδει η Ελληνική Τράπεζα στην εκπαίδευση των πελατών της στην ψηφιακή εξυπηρέτηση, επιβεβαιώνει η διοργάνωση του πρώτου εκπαιδευτικού απογεύματος που διοργάνωσε σε καταστήματά της σε Λευκωσία και Λεμεσό.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ελληνικής, οι πελάτες της Τράπεζας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το προσωπικό της Τράπεζας για όλα τα ψηφιακά μέσα που είναι διαθέσιμα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως το Web Banking, το Mobile App και τα ΑΤΜ, και παράλληλα να εξοικειωθούν στη χρήση τους.
 
Το εκπαιδευτικό απόγευμα ήταν η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που προγραμματίζει η Ελληνική Τράπεζα, με στόχο τη μείωση του χάσματος που δημιούργησε η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη, ανάμεσα σε πολίτες που έχουν ψηφιακές δεξιότητες και αυτούς που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη τέτοιες, κυρίως άτομα μεγαλύτερων ηλικιακών ομάδων.
 
Η διοργάνωση του πρώτου εκπαιδευτικού απογεύματος εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Ελληνική Τράπεζα για να εκπαιδεύσει το σύνολο των πελατών της, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετηθούν, πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αλλά και να επωφεληθούν όλων των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Η Ελληνική Τράπεζα προγραμματίζει τη διοργάνωση και άλλων εκπαιδευτικών απογευμάτων για τους πελάτες της σε άλλες πόλεις, αναφέρεται.

>>> ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΣ - ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF <<< 
 
«Με τη διοργάνωση εκπαιδευτικού απογεύματος, η Ελληνική Τράπεζα πρωτοπορεί. Η εκπαίδευση των πελατών στην ψηφιακή εξυπηρέτησή τους είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τραπεζικοί οργανισμοί παγκοσμίως, καθώς η ψηφιοποίηση του τραπεζικού τομέα είναι αναπόφευκτη. Σε αυτό το πλαίσιο, η επιμόρφωση των πελατών μας στη χρήση των νέων τεχνολογιών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα» ανέφερε η Κατίνα Σιακαλλή, Διευθύντρια Τραπεζικών Εργασιών, Τομέας Ιδιωτών, της Ελληνικής Τράπεζας.

(ΚΥΠΕ)

 
1962
Thumbnail

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) υιοθετεί το σύνθημα #μένουμεκύπρο και απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις, οργανώσεις, συντεχνίες, επαγγελματικούς συνδέσμους, μέσα μαζικής ενημέρωσης και κάθε πολίτη να υιοθετήσουν το σύνθημα σε κάθε επικοινωνία, διαφήμιση ή άλλη προωθητική ενέργεια.

ad1mobile

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η ΟΕΒ πιστεύει ότι με την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων και ιδιαίτερα των τουριστικών αφίξεων ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει κάθε πολίτης στην προσπάθεια αναζωογόνησης της οικονομίας είναι εξαιρετικά σημαντικός και μπορούμε μέσα από τις δικές μας ενέργειες, φέτος να κάνουμε την διαφορά.

ad2mobile

Επισυνάπτονται τα λογότυπα του συνθήματος. αα

 

article 1