Εκπτωτικό Χωριό: Αρχίζει σύντομα η κατασκευή-Πότε θα λειτουργήσει

Σε προχωρημένο στάδιο και οι διαβουλεύσεις για τα brands που θα φιλοξενεί -Μέχρι τώρα «σφράγισαν» την παρουσία τους 30

Σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ανέγερση του πρώτου Εκπτωτικού Χωριού στην Κύπρο, με την ονομασία Neo Plaza, στην Κοκκινοτριμιθιά, αναμένονται την ερχόμενη βδομάδα.

Όπως πληροφορείται η Brief, εντός της ερχόμενης βδομάδας θα πέσουν οι υπογραφές της σύμβασης με την κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει το έργο ανέγερσης του Εκπτωτικού Χωριού, με τα κατασκευαστικά έργα να αρχίζουν εντός Νοεμβρίου ή το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου.

>>> Διαβάστε ακόμη: Ποια brands θα βρίσκονται στο Neo Plaza-Ξεκινούν σύντομα τα έργα <<<

Βάσει, δε, του νέου προγραμματισμού, το Neo Plaza αναμένεται πως θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει εκπτώσεις 30-70% καθόλη την διάρκεια του έτους, εντός Οκτωβρίου του 2020 ή το αργότερο αρχές Νοεμβρίου του 2020. Σημειώνεται πως, ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί ήθελε το Εκπτωτικό Χωριό να λειτουργεί τον Μάιο, ωστόσο, η καθυστέρηση στην εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών άλλαξε τα πλάνα της εταιρείας.

Τριάντα brands «κλείδωσαν» την παρουσία τους στο Εκπτωτικό Χωριό
Την ίδια ώρα, πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως οι συζητήσεις για τα brands που θα φιλοξενεί το Εκπτωτικό Χωριό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέχρι στιγμής έχουν «σφραγίσει» την παρουσία τους 30 γνωστά brands από τον χώρο της μόδας, της εστίασης και της ψυχαγωγίας.

>>> Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέρον ελληνικών εταιρειών για κάθοδο στο εκπτωτικό χωριό <<<

Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Brief, μερικά από τα ονόματα που διέρρευσαν και έχουν συμφωνήσει για την παρουσία τους στο Neo Plaza, είναι: 

 • McDonalds
 • Prince Oliver
 • Skechers Shoes
 • Matou France
 • Alba Shoes
 • Anonima
 • The Mall Kiosk
 • Prive Sports
 • Panaidis Eyewear Boutique
 • C.A. Papaellinas Beauty Outlet
 • Vardas
 • Admiral Sport Shops

Επίσης, ενώπιον της διεύθυνσης του Neo Plaza βρίσκονται και αρκετές επιλογές για τα δύο café που θα έχουν παρουσία στο εκπτωτικό χωριό. Starbucks, Costa Coffee, Nero, Mikel, Second Cup, Coffeehouse και Gloria Jeans, φαίνεται να είναι τα επικρατέστερα. Όπως πληροφορούμαστε η απόφαση για την τελική επιλογή αναμένεται να παρθεί σύντομα.

>>> Διαβάστε ακόμη: Neo Plaza - Το πρώτο Εκπτωτικό Χωριό της Κύπρου <<<

Πέραν των προαναφερθέντων brands, την παρουσία της στο Neo Plaza «κλείδωσε» και η Volta Fun Town. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλυσίδα θεματικών πάρκων παιδικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα με παρουσία σε πολλά εμπορικά κέντρα.

Επιπρόσθετα, στο πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό χωριό της Κύπρου θα βρίσκεται και ο κολοσσός Sonae Sierra για την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης στο Neo Plaza.

Το Neo Plaza
Υπενθυμίζεται πως το Neo Plaza θα ανεγερθεί σε μια έκταση πέραν των 35.000 τ.μ. και θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. με εκατοντάδες δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Βάσει του σχεδιασμού, θα φιλοξενεί 45-50 εμπορικά καταστήματα μόδας και 8-10 χώρους εστίασης. 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Παράλληλα, το έργο προβλέπει τη δημιουργία και Ψυχαγωγικού Πάρκου, το οποίο θα προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες και χώρους εστίασης για τους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού. Αναλυτικότερα, στο πάρκο προβλέπεται η δημιουργία παιδότοπου, χώρου εκδηλώσεων, χώροι πρασίνου και τοπιοτεχνήσεις.

Μάριος Αδάμου
 
1784
Thumbnail

Σημαντικές εξελίξεις τροχιοδρομούνται σχετικά με τις τηλεοπτικές πλατφόρμες και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος στην Κύπρο.

ad1mobile

Οι περσινές σκέψεις αναμένεται εκτός απροόπτου να υλοποιηθούν φέτος. Πλέον είμαστε μπροστά σε κατάληξη-συμφωνία η οποία θα φέρει στο τέλος των επαφών το ζητούμενο, αυτό που επιθυμεί το φίλαθλο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις η κοινή πλατφόρμα είναι αυτή τη φορά πολύ κοντά, σχεδόν δεδομένη και το Κυπριακό πρωτάθλημα θα προβάλλεται παντού.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

ad2mobile

Οι εξελίξεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε περίπου 20 μέρες. Εκεί τοποθετούνται οι κοινές ανακοινώσεις. Σχεδόν τα πάντα είναι συμφωνημένα, οικονομικά-πακέτα κλπ. Οι πληροφορίες που έχουμε λάβει αναφέρουν πως η τιμή του πακέτου θα είναι η ίδια σε όλες τις πλατφόρμες, οι οποίες θα προσφέρουν ΟΛΑ τα ματς στο πακέτο τους. g

Πηγή: kerkida.net 

article 1