Ελληνική: Aνάληψη έως και €100 από 350 σημεία

Με την υπηρεσία Cash Back, οι πελάτες δεν χρειάζεται να ψάχνουν για ΑΤΜ, αναφέρει η Ελληνική Τράπεζα

Πόσες φορές σας έτυχε, μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, να πρέπει να πάτε στην υπεραγορά για ένα γρήγορο ψώνισμα και παράλληλα να σταματήσετε στην τράπεζα για ανάληψη μετρητών, αλλά να μην έχετε το κουράγιο ή τον χρόνο για να κάνετε δύο διαφορετικές στάσεις;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας, με την υπηρεσία Cash Back, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να κάνουν αναλήψεις μέχρι και 100 ευρώ σε περισσότερα από 350 σημεία σε όλη την Κύπρο όπως υπεραγορές, περίπτερα, αρτοποιεία, πρατήρια βενζίνης, κρεοπωλεία ακόμη και φαρμακεία, συνδυάζοντας τα ψώνια τους με την ανάληψη μετρητών.

Για να βρείτε το κοντινότερό σας σημείο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της JCC ΕΔΩ για να δείτε και τα 350 σημεία.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται από την Ελληνική Τράπεζα από το 2020, με στόχο την απρόσκοπτη, εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει εντατικοποιηθεί η προσπάθεια για να αυξηθούν τα σημεία από τα οποία μπορούν οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας να κάνουν αναλήψεις, λόγω και της μείωσης του αριθμού των τραπεζικών καταστημάτων. 

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με την Ελληνική Τράπεζα, στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών σε ρευστό σε όλη την Κύπρο, με την επέκταση της υπηρεσίας σε σημεία που βρίσκονται και σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας κερδίζουν χρόνο και περιορίζουν τις άσκοπες μετακινήσεις ψάχνοντας για ΑΤΜ. 

>>> Διαβάστε επίσης: Το cashback επεκτείνεται στο εμπόριο <<<

Χωρίς χρέωση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν αναλήψεις με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας (debit card), χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Όπως συμβαίνει και με την ανάληψη μετρητών στις ΑΤΜ, οι πελάτες πρέπει να βάλουν τον προσωπικό τους κωδικό (PIN) και η κάρτα τους θα χρεωθεί με το ποσό που θα ζητηθεί από τον ταμία του καταστήματος. 

Ο πελάτης είναι σημαντικό να γνωρίζει ότι η υπηρεσία Cash Back είναι διαθέσιμη μόνο με την επίδειξη της κάρτας του, καθώς η ανάληψη μετρητών δεν είναι εφικτή μέσω Apple Pay / Wallet. 

Η υπηρεσία Cash Back ενεργοποιείται από την ίδια την επιχείρηση, μετά από επικοινωνία με τον παροχέα του τερματικού για τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών, έως €100. Κάθε καταναλωτής μπορεί να καθορίσει και μικρότερο ποσό για ανάληψη όπως €20, €50 κτλ. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία προσφέρεται με χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard, της οποίας η Ελληνική Τράπεζα είναι ο μεγαλύτερος εκδότης. 

 
7927