Ποια η διαδικασία της online εγγραφής στο Web και Mobile Banking της Ελληνικής Τράπεζας-6 απλά βήματα

Την δυνατότητα σε υφιστάμενους πελάτες της, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια της, να την αποκτήσουν άμεσα μέσω διαδικτύου, δίδει η Ελληνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία του Web Banking (δηλαδή ηλεκτρονική διαχείριση των λογαριασμών τους αλλά και app στο κινητό τους) θα μπορούν να συμπληρώσουν την online φόρμα εγγραφής στο σύστημα. Όπως ανακοινώθηκε, ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να αιτηθεί πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της φόρμας αυτής και αν περάσει με επιτυχία την διαδικασία ταυτοποίησης θα αποκτήσει άμεσα και εύκολα κωδικούς πρόσβασης στο Web και Mobile Banking.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Στο online Banking μπορεί να εγγραφεί κάποιος εάν:

  • Είναι άνω των 18 ετών
  • Είναι πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας

Αν εγγραφεί θα μπορεί:

  • Να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς και τις κάρτες του μέσω του Web Banking και της εφαρμογής Mobile
  • Να κάνει συναλλαγές από τους προσωπικούς λογαριασμούς του άμεσα

Τονίζεται πως, όποιος πελάτης της Ελληνικής επιθυμεί να κάνει online εγγραφή στο Web και Mobile Banking, θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχει τα ακόλουθα:

  • Τη χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας
  • Το διαβατήριο ή την ταυτότητά του
  • Πρόσβαση σε ένα αριθμό τηλεφώνου εγγεγραμμένο στην Τράπεζα

 

 
1505
Thumbnail

Μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, διευκολύνοντας έμπρακτα τους ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της, να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνει η εξάπλωση του κορωνοϊού Covid -19, θέτει σε εφαρμογή η Alpha Bank Cyprus Ltd, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια έκδοσης του Διατάγματος Αναστολής Δόσεων Δανείων από το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλεται η υποχρέωση καταβολής δόσεων για πιστωτικές διευκολύνσεις, η Alpha Bank Cyprus Ltd προχωρά στην ενημέρωση των Πελατών της, Ιδιωτών και Επιχειρήσεων για την προώθηση των σχετικών αιτημάτων στην Τράπεζα.
 
Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται, έχει διαμορφωθεί ο κατάλληλος μηχανισμός για την αξιολόγηση των αιτήσεων, ώστε με αμεσότητα και υπευθυνότητα να παρέχονται οι απαραίτητες ενημερώσεις και απαντήσεις στους Πελάτες. Επίσης, η Τράπεζα είναι σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία με τους Επιχειρηματίες Πελάτες της που δραστηριοποιούνται σε κλάδους της οικονομίας που έχουν πληγεί από την πανδημία, με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν έκτακτων αναγκών και την παροχή αξιόπιστων και εξατομικευμένων λύσεων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ad1mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<
 
Ταυτόχρονα, η Alpha Bank Cyprus Ltd εναρμονίζεται πλήρως με τα μέτρα που εξαγγέλλονται και τον σχεδιασμό που έχει θέσει σε εφαρμογή για την προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων της και επικοινωνεί με τους Πελάτες της, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε Κατάστημά της.  
 
Επίσης, αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ, η Τράπεζα προτρέπει για τη χρήση των εναλλακτικών δικτύων που διαθέτει και ενθαρρύνει την εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία Alpha Express Banking, με δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας. Τέλος, με στόχο να συμβάλει ενεργά στην ομαλή πληρωμή των επιδομάτων που παραχωρούνται από το Κράτος, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας, η Alpha Bank Cyrpus Ltd καλεί τους δικαιούχους Πελάτες της να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στην Τράπεζα, για τον συγκεκριμένο σκοπό.
 
Με συνέπεια και υπευθυνότητα, τα Στελέχη και οι Εργαζόμενοι της Alpha Bank Cyprus Ltd βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των Πελατών της, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της κρίσης και την επάνοδο στη σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη, καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.

(ΚΥΠΕ)

article 1