Με την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω Web Banking και Mobile App διευκολύνεται μεγάλος αριθμός πελατών της Τράπεζας

Χρησιμοποιώντας το Web Banking και το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζες οι πελάτες της κερδίζουν χρόνο και χρήμα, καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μεταφορές χρημάτων σε τράπεζες της Κύπρου και της Ευρώπης (SEPA) ύψους μέχρι €1.000.

Με την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω Web Banking και Mobile App διευκολύνεται μεγάλος αριθμός πελατών της Ελληνικής Τράπεζας ώστε να διεκπεραιώνουν γρήγορα και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις τις αναγκαίες συναλλαγές τους. 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Με την παλιά τιμολογιακή πολιτική ίσχυαν χρεώσεις για τις μεταφορές χρημάτων εντός Κύπρου ή προς την Ευρώπη (SEPA), ακόμα και για ποσά μικρότερα των €1.000. Στη βάση των νέων ρυθμίσεων, οι μεταφορές SEPA ποσού ύψους έως €1000 σε όλες τις κυπριακές και ευρωπαϊκές τράπεζες που συμπεριλαμβάνονται στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ είναι δωρεάν όταν πραγματοποιούνται μέσω του Web Banking ή του Mobile App της Τράπεζας. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους πελάτες μεταφέρουν συχνά χρήματα στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τους γονείς φοιτητών. 

Απαραίτητη θα είναι η χρήση των ψηφιακών μέσων της Τράπεζας. Αποκτώντας πρόσβαση στους λογαριασμούς, τις κάρτες και τα δάνειά τους μέσω του Web Banking, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταφορές με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, αλλά και να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα υπόλοιπα των λογαριασμών και τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει. 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Ακόμη πιο απλή και έξυπνη εκδοχή των τραπεζικών συναλλαγών προσφέρει η εφαρμογή Mobile Banking, επιτρέποντας σε όσους τη χρησιμοποιούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους όπου και αν βρίσκονται και να στέλνουν χρήματα με ασφάλεια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε με το Web Banking ή να κατεβάσετε το Mobile App θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

 
1784
Thumbnail

Σημαντικές εξελίξεις τροχιοδρομούνται σχετικά με τις τηλεοπτικές πλατφόρμες και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος στην Κύπρο.

ad1mobile

Οι περσινές σκέψεις αναμένεται εκτός απροόπτου να υλοποιηθούν φέτος. Πλέον είμαστε μπροστά σε κατάληξη-συμφωνία η οποία θα φέρει στο τέλος των επαφών το ζητούμενο, αυτό που επιθυμεί το φίλαθλο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις η κοινή πλατφόρμα είναι αυτή τη φορά πολύ κοντά, σχεδόν δεδομένη και το Κυπριακό πρωτάθλημα θα προβάλλεται παντού.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

ad2mobile

Οι εξελίξεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε περίπου 20 μέρες. Εκεί τοποθετούνται οι κοινές ανακοινώσεις. Σχεδόν τα πάντα είναι συμφωνημένα, οικονομικά-πακέτα κλπ. Οι πληροφορίες που έχουμε λάβει αναφέρουν πως η τιμή του πακέτου θα είναι η ίδια σε όλες τις πλατφόρμες, οι οποίες θα προσφέρουν ΟΛΑ τα ματς στο πακέτο τους. g

Πηγή: kerkida.net 

article 1