Με την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω Web Banking και Mobile App διευκολύνεται μεγάλος αριθμός πελατών της Τράπεζας

Χρησιμοποιώντας το Web Banking και το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζες οι πελάτες της κερδίζουν χρόνο και χρήμα, καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μεταφορές χρημάτων σε τράπεζες της Κύπρου και της Ευρώπης (SEPA) ύψους μέχρι €1.000.

Με την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω Web Banking και Mobile App διευκολύνεται μεγάλος αριθμός πελατών της Ελληνικής Τράπεζας ώστε να διεκπεραιώνουν γρήγορα και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις τις αναγκαίες συναλλαγές τους. 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Με την παλιά τιμολογιακή πολιτική ίσχυαν χρεώσεις για τις μεταφορές χρημάτων εντός Κύπρου ή προς την Ευρώπη (SEPA), ακόμα και για ποσά μικρότερα των €1.000. Στη βάση των νέων ρυθμίσεων, οι μεταφορές SEPA ποσού ύψους έως €1000 σε όλες τις κυπριακές και ευρωπαϊκές τράπεζες που συμπεριλαμβάνονται στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ είναι δωρεάν όταν πραγματοποιούνται μέσω του Web Banking ή του Mobile App της Τράπεζας. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους πελάτες μεταφέρουν συχνά χρήματα στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τους γονείς φοιτητών. 

Απαραίτητη θα είναι η χρήση των ψηφιακών μέσων της Τράπεζας. Αποκτώντας πρόσβαση στους λογαριασμούς, τις κάρτες και τα δάνειά τους μέσω του Web Banking, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταφορές με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, αλλά και να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα υπόλοιπα των λογαριασμών και τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει. 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Ακόμη πιο απλή και έξυπνη εκδοχή των τραπεζικών συναλλαγών προσφέρει η εφαρμογή Mobile Banking, επιτρέποντας σε όσους τη χρησιμοποιούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους όπου και αν βρίσκονται και να στέλνουν χρήματα με ασφάλεια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε με το Web Banking ή να κατεβάσετε το Mobile App θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

 
948
Thumbnail

Το πολύτιμο αρχείο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής καλείται να διασώσει, μέσα από τη ψηφιοποίηση του, το Εργαστήρι Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, στο πλαίσιο πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπογράφηκε σήμερα (11/11) στο Συνοδικό της Μητρόπολης Λεμεσού.
 
Το πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν, στην παρουσία του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρος Β` και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής Ανδρέας Αναγιωτός, με προσυπογράφων το Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 
 
Ως μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον ίδιο χαρακτήρισε τη συμφωνία συνεργασίας ο Πατριάρχης Θεόδωρος Β`, ο οποίος έκανε λόγο για ένα τεράστιο θησαυρό από χειρόγραφα και άλλα, μοναδικά στο είδος τους, κείμενα που κινδυνεύουν από το πέρασμα του χρόνου.
 
Υπάρχουν περίπου 4,500 παλαίτυπα στη βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου, τα οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μακαριότατος, "προχθές, ο ίδιος έβαζα σε αυτά ναφθαλίνη για να τα σώσω από τα ζωύφια και τους μικροοργανισμούς".
 
Είναι, συνέχισε, "ένας κόσμος πολύτιμος, όχι μόνο θεολογίας αλλά και ιστορίας, μαθηματικών και άλλων, μοναδικών στο είδος τους κειμένων, από την εποχή του Γουτεμβέργιου".
 
Τη χαρά του για τη δυνατότητα που δίνεται στο ΤΕΠΑΚ να βοηθήσει, μέσα από την τεχνογνωσία του, στη διάσωση του ιστορικού αρχείου του Πατριαρχείου, εξέφρασε ο καθηγητής Αναγιωτός, ενώ ο Δήμαρχος Λεμεσού είπε πως η πόλη είναι δίπλα στο Πατριαρχείο για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<
 
Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο αποτελεί επιστέγασμα της πρόσφατης επίσκεψης αντιπροσωπείας του Δήμου και φορέων της πόλης, μεταξύ αυτών και του ΤΕΠΑΚ, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
 
Συγκεκριμένα, προβλέπεται συνεργασία σε κοινές πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παροχή συμβουλευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών και μελετών, ψηφιοποίηση του ιστορικού αρχείου του Πατριαρχείου, στήριξη από το Κέντρο Γλωσσών προς τους οικότροφους της Θεολογικής Σχολής του Πατριαρχείου, στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και τέλος, ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
 
Μεταξύ άλλων, αναφέρετε ότι, στον τομέα της ψηφιοποίησης του ιστορικού αρχείου του Πατριαρχείου, ο Δήμος Λεμεσού θα συμβάλει έμπρακτα με υποστηρικτικές δράσεις.
 

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, βρίσκεται από χθες (10/11) στην  Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, για τους εορτασμούς του Πολιούχου Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 
 
Αύριο (12/11), στις 7:00, θα τελεσθεί πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος προεξάρχοντος του Πατριάρχη και συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Κένυας Μακαρίου, Γουϊνέας Γεωργίου, του Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου και των Επισκόπων Νιτρίας Νικοδήμου (Έξαρχος Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κύπρο) και Αμαθούντος Νικολάου.
 
(ΚΥΠΕ/Σταύρος Κονιώτης)

article 1