Ελληνική Τράπεζα: Ανανεωμένο Online Banking - Νέες λειτουργίες, πιο απλό και εύχρηστο

Ανακαλύψτε την αναβαθμισμένη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας και το ανανεωμένο Online Banking που κάνει όλες τις συναλλαγές ακόμα πιο απλές και πιο γρήγορες

Συνεχής και αδιάκοπη είναι η προσπάθεια της Ελληνικής Τράπεζας για αναβάθμιση των ψηφιακών της υπηρεσιών, με στόχο να κάνει τη ζωή των πελατών της ακόμα πιο εύκολη. 

Η νέα, πιο λειτουργική και σύγχρονη ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας, με ανανεωμένη εμφάνιση, πολλές νέες δυνατότητες και πιο ξεκάθαρο σχεδιασμό, προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης κάνοντας όλες τις διαδικασίες ακόμα πιο απλές και πιο γρήγορες. 

Με τη νέα ιστοσελίδα άλλαξε… επίπεδο και η εμφάνιση και λειτουργία του Online Banking, το οποίο πλέον έχει τον ίδιο σχεδιασμό με την εφαρμογή Hellenic Bank Mobile App. Τι σημαίνει αυτό;  

Σημαίνει πιο απλή διαχείριση των τραπεζικών καθημερινών υπηρεσιών που έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας. Ο αναβαθμισμένος σχεδιασμός και η ροή του Online Banking είναι πλέον η ίδια με το Hellenic Bank Mobile App, προσφέροντας σας μια απρόσκοπτη και φιλική τραπεζική εμπειρία. 

Μέσα από το εύχρηστο, απλό και λειτουργικό Online Banking, μπορείτε να έχετε δωρεάν και άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας. Έτσι θα διεκπεραιώνονται όλες σας οι συναλλαγές άνετα και με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα υποκατάστημα. Καμία ταλαιπωρία στους δρόμους, καμία αναμονή στην ουρά του καταστήματος. 

Με τις νέες αναβαθμισμένες δυνατότητες του Online Banking, μπορείτε μεταξύ άλλων:

  • Να δημιουργήσετε σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα, μια νέα εικονική κάρτα για ασφαλέστερες ηλεκτρονικές συναλλαγές
  • Να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τις κάρτες σας 
  • Να δείτε, να κατεβάσετε ή ακόμη και να αποθηκεύσετε στοιχεία συναλλαγών
  • Να εκτυπώσετε πιστοποιητικά τόκου και IBAN
  • Να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε προθεσμιακές καταθέσεις
  • Να πληρώσετε πάνω από 1.200 διαφορετικούς τύπους λογαριασμών
  • Να πραγματοποιήσετε δωρεάν μεταφορές SEPA για ποσά μέχρι των €1.000.  

… και πολλά άλλα.

Η νέα εποχή είναι εδώ και η Ελληνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της. Για ακόμα μια φορά, πρωτοπορεί και δίνει όλα τα χρήσιμα ψηφιακά εργαλεία στους πελάτες της, στα πρότυπα των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών.  

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.hellenicbank.com/onlinebanking για χρήσιμες πληροφορίες και συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 8000 9999 ή +35722500500 (από το εξωτερικό) για βοήθεια ή καθοδήγηση.