Ελληνική Τράπεζα: Online συναλλαγές από το κινητό σου δωρεάν και εύκολα

Ποιες βασικές καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές προσφέρει δωρεάν μέσω των ψηφιακών της καναλιών η Ελληνική Τράπεζα - Χωρίς χρεώσεις, χωρίς αναμονή στο κατάστημα

Ζούμε σε μια εποχή όπου πλέον τα πάντα γίνονται ψηφιακά. Online μαθήματα, meeting, επικοινωνία, αγορές, πληρωμές, συναλλαγές και πολλά άλλα. Η ψηφιοποίηση απλοποιεί τη ζωή μας και κάνει φυσικά τις διαδικασίες πολύ πιο γρήγορες χαρίζοντας μας χρόνο ο οποίος στις μέρες μας είναι υπερπολύτιμος. 

Μέσα σε όλα, ήταν αναμενόμενο τα τελευταία χρόνια να εκτοξευτούν τα ποσοστά των ανθρώπων που διεκπεραιώνουν online και τις τραπεζικές τους συναλλαγές. Με λίγα κλικς κάνεις τα πάντα από το κινητό ή τον υπολογιστή σου και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι στους δρόμους και τις ουρές των τραπεζών. 

Η Ελληνική Τράπεζα… δείχνει τον δρόμο

Η Ελληνική Τράπεζα, όπως πάντα, πρωτοπορεί τα τελευταία χρόνια και στην ψηφιοποίηση των συναλλαγών με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Ανταποκρινόμενη λοιπόν στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και αφουγκραζόμενη τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων της σημερινής εποχής, αναβαθμίζει συνεχώς τις ψηφιακές της υπηρεσίες, διευκολύνοντας του πελάτες της με εναλλακτικές επιλογές και εργαλεία.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Ελληνική Τράπεζα λάνσαρε τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα της με ανανεωμένη εμφάνιση, πολλές νέες δυνατότητες και πιο ξεκάθαρο σχεδιασμό, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης και κάνοντας όλες τις διαδικασίες ακόμα πιο απλές και πιο γρήγορες. 

Online συναλλαγές με την Ελληνική - Απλά, γρήγορα, δωρεάν

Μέσα από τα εναλλακτικά της κανάλια της Ελληνικής Τράπεζας στο Digital Banking οι πελάτες μπορούν να διεκπεραιώσουν βασικές καθημερινές συναλλαγές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, απ’ όπου και αν βρίσκονται. Χωρίς την ταλαιπωρία στους δρόμους, χωρίς αναμονή στο κατάστημα. Και μάλιστα, οι βασικές αυτές υπηρεσίες, που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά, προσφέρονται εντελώς δωρεάν. 

Αξίζει, πιο κάτω να αναφέρουμε τις τραπεζικές συναλλαγές της Ελληνικής Τράπεζας που μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς καμία χρέωση:

Μεταφορά έως και €1000 σε άλλες τράπεζες χωρίς χρέωση
Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν μέσω του online banking, να στείλουν χρήματα σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες εντελώς δωρεάν για ποσά μέχρι €1000. Μάλιστα, η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με κανονική ημερομηνία εκτέλεσης. 

Απεριόριστες δωρεάν μεταφορές χρημάτων
Οι χρήστες του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App μπορούν να πραγματοποιήσουν απεριόριστες μεταφορές χρημάτων εντός Ελληνικής Τράπεζας εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο. Στείλε ή λάβε χρήματα από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες σε διάστημα δευτερολέπτων. 

Δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ στην Κύπρο και το εξωτερικό
Οι κάτοχοι χρεωστικής κάρτας συνδεδεμένης με λογαριασμό Ταμιευτηρίου, καθώς και λογαριασμού Basic της Ελληνικής Τράπεζας, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.  

Λογαριασμό Basic και χρεωστική κάρτα με μόλις €1,50 τον μήνα
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει τον λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας με μόλις €1,50 τον μήνα. Μαζί με τον λογαριασμό αποκτά και χρεωστική κάρτα ώστε σε συνδυασμό με όλα τα πιο πάνω πλεονεκτήματα, να μπορεί να απολαμβάνει τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας για την ικανοποίηση καθημερινών αναγκών χωρίς το άγχος των τραπεζικών χρεώσεων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.