Η Emirates αύξησε τη χωρητικότητα φορτίου τροποποιώντας την Οικονομική Θέση

Στην αύξηση της χωρητικότητας φορτίου στα αεροσκάφη Boeing 777-300ER, αφαιρώντας θέσεις από την Οικονομική Θέση, προχώρησε η Emirates.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Emirates, «το μέτρο έρχεται ως απάντηση στη ζήτηση της αγοράς αεροπορικών φορτίων για την ταχεία, αξιόπιστη και αποτελεσματική μεταφορά βασικών εμπορευμάτων, όπως εξοπλισμό ατομικής προστασίας, φαρμακευτικά είδη, ιατρικό εξοπλισμό, τρόφιμα, μηχανήματα και άλλες προμήθειες σε όλο τον κόσμο».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Αναφέρεται επίσης ότι η Emirates SkyCargo θα χρησιμοποιεί 10 αεροσκάφη Boeing 777-300ER με αφαιρούμενα καθίσματα στην Οικονομική Θέση επιτρέποντας επιπλέον 17 τόνους ή 132 κυβικά μέτρα πρόσθετης χωρητικότητας φορτίου ανά πτήση από την ήδη υπάρχουσα χωρητικότητα φορτίου 40-50 τόνων στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Προστίθεται ότι τα τροποποιημένα αεροσκάφη Boeing 777-300ER εξυπηρετούν δρομολόγια προς τις βασικές αγορές παραγωγής και καταναλωτών, όπου η Emirates SkyCargo βλέπει τη μέγιστη ζήτηση για την κυκλοφορία άμεσων απαιτούμενων αγαθών.
 
Στην ανακοίνωση της Emirates αναφέρεται επίσης ότι η τροποποίηση των καμπινών της Οικονομικής Θέσης των 10 Emirates Boeing 777-300ER πραγματοποιείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates Engineering στο Ντουμπάι.

 
1967
Thumbnail

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο και το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τις ακόλουθες θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

ad1mobile
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (γλώσσα διδασκαλίας: ελληνική)

και στις εξής Θεματικές Ενότητες για Διδακτορικά Προγράμματα:

 

  • ΔΣΘΕΕ795 Μεθοδολογία της Έρευνας (χειμερινό εξάμηνο)
  • ΔΣΘΕΕ796 Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (εαρινό εξάμηνο)

​​​​​​Τα προσόντα και τα καθήκοντα των μελών Σ.Ε.Π. περιγράφονται στη σχετική προκήρυξη των θέσεων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/y89jhlmw.

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισαν την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13:00.

ad2mobile

Οι ενδιαφερόμενοι σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  στο [email protected]

 

article 1