Το Epic 5G εκτοξεύει τις δυνατότητες των podcasts

Τα podcasts τα τελευταία χρόνια τόσο στην Κύπρο και στο εξωτερικό κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, σε παγκόσμιο επίπεδο η θέαση και ακρόαση podcasts αυξάνεται συνεχώς με τα διαφημιστικά έσοδα να σημειώνουν άλμα 15% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. 

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα podcasts θα αντικαταστήσουν κάποια στιγμή το ραδιόφωνο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι μέσω της ελευθερίας που έχουν, φέρνουν πάλι στο προσκήνιο ζητήματα, σκέψεις και προβληματισμούς που τα τελευταία χρόνια απουσιάζουν από τα παραδοσιακά media.  Στο εξωτερικό, η τάση έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 15 χρόνια. Στη χώρα μας, μέσα στην καραντίνα η δημοφιλία των podcasts εκτοξεύτηκε. 

Μια από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες προσπάθειες podcasts στη χώρα μας είναι το Netcast Zone. Η ανερχόμενη πλατφόρμα που εκπαιδεύει, ψυχαγωγεί, ενημερώνει και μιλά για θέματα που ενδιαφέρουν πραγματικά τον κόσμο «τρέχει» τώρα με ταχύτητες Epic 5G! 
γ

Το Νο1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο με τις αστραπιαίες 5G ταχύτητες ενισχύει το Netcast Zone, καλύπτοντας απόλυτα τις πολύ υψηλές απαιτήσεις σε streaming, uploading και downloading. Με τις ταχύτητες Epic 5G, τα podcasts και video streaming που παράγει η ομάδα του Netcast Zone ζωντανεύουν σε ήχο, εικόνα και ταχύτητα αναμετάδοσης. Επίσης, με τις κορυφαίες 5G συσκευές να έχουν ήδη πιστοποιηθεί στο δίκτυο της Εpic, η  χρήση ακριβού εξοπλισμού δεν είναι πλέον απαραίτητη. Τα γυρίσματα μπορούν να γίνουν με την χρήση μίας 5G συσκευής και να προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο. 

Οι ακροατές του Netcast Zone δεν χρειάζεται να κατεβάσουν το podcast επεισόδιο, αφού με το 5G μπορούν να το κάνουν streaming χωρίς buffering. Μπορούν να ακούσουν το podcast που τους ενδιαφέρει στο αυτοκίνητο, στο τρέξιμο, στην παραλία χωρίς να προηγηθεί κατέβασμα και καθυστέρηση. Έτσι, η Netcast Zone εμπειρία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική και άμεση.

Με την ενίσχυση ταχυτήτων 5G στη δημιουργία περιεχομένου θα σημειωθούν άλματα, αφού μπορούν να γίνουν παραγωγές, συνεντεύξεις, καλύψεις θεμάτων, συζητήσεις εξ αποστάσεως με άτομα που βρίσκονται σε διαφορετική γεωγραφική τοποθεσία ζωντανά, με το uploading και streaming να είναι απόλυτα συγχρονισμένα. Η ομάδα του Netcast Zone, με τη συνεργασία της με την Epic μπορεί να ξεκλειδώσει τις προοπτικές του 5G δικτύου και να εξελίξει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό της. 

Με το Epic 5G, η Epic εδραιώνεται ως το Νο1 δίκτυο κινητής in test, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευση της να παρέχει στους συνδρομητές της εξαιρετικό δίκτυο με πραγματική οικονομία.

 
6274