Επιστροφή στη δράση για το Ayia Napa Youth Soccer Festival!

Το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων της Κύπρου, επιστρέφει!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η διοργάνωση του καθιερωμένου Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, το Ayia Napa Youth Soccer Festival έρχεται τον Απρίλιο.

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να μας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες! Από τις 16 – 21 Απριλίου 2022, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα μοναδικά γήπεδα της Αγίας Νάπας και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του Ayia Napa Youth Soccer Festival!

Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών, το Ayia Napa Youth Soccer Festival έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο, την Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διοργάνωσης το 2019, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 6000 αθλητές, 392 ομάδες, από δέκα διαφορετικές χώρες, όπως είναι η Κύπρος, η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Φινλανδία, η Αίγυπτος, ο Λίβανος και η Ιορδανία.

Οι συμμετέχοντες του Ayia Napa Youth Soccer Festival έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο της διοργάνωσης, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους, από την Κύπρο και το εξωτερικό. Παράλληλα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν την Αγία Νάπα, να μάθουν για την παράδοση και τον πολιτισμό της και να νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία.

Το τουρνουά διοργανώνεται από το επίσημα εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο Soccerworldcyprus, μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), με την στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας και φορέων όπως είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ)

Κάντε τώρα την εγγραφή σας

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Ayia Napa Youth Soccer Festival, μέσω της ολοκαίνουργιας και ενημερωμένης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στο http://www.ayianapasoccerfestival.com  και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του τουρνουά.

Η έγκαιρη εγγραφή των ομάδων στο Ayia Napa Youth Soccer Festival, θα διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival θα διεξαχθεί τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του από το Υπουργείο Υγείας. 

Για πληροφορίες και εγγραφές στο  www.ayianapasoccerfestival.com

 
8027