Επιτυχημένος ο θεσμός των Κινητών Μονάδων της Ελληνικής Τράπεζας

Στα πλάνα της Τράπεζας η επέκταση του Προγράμματος για κάλυψη των αναγκών σε ορεινές κοινότητες της Δυτικής Λεμεσού

Άκρως ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα από την εφαρμογή των Κινητών Μονάδων Εξυπηρέτησης Πελατών από την Ελληνική Τράπεζα, η οποία τον Σεπτέμβριο θα επαναξιολογήσει το Πρόγραμμα, ενώ στα πλάνα της είναι η επέκταση του θεσμού για κάλυψη και των ορεινών κοινοτήτων της Δυτικής Λεμεσού.

Όπως μας λέχθηκε από πηγή της Τράπεζας με την οποία συνομιλήσαμε, «θεωρούμε ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των δύο κινητών μονάδων είναι ικανοποιητικά και ανταποκρίνονται πλήρως στους στόχους που έχουν τεθεί. Αυτοί αφορούν κυρίως την εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες», εξήγησε.

>>> Διαβάστε επίσης: Ι. Μάτσης: Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται η ενσωμάτωση στην Ελληνική <<< 

Βάσει της ίδιας πληροφόρησης, επί καθημερινής βάσεως με τις Κινητές Μονάδες εκτελούνται 60 πράξεις, οι οποίες αφορούν κυρίως αναλήψεις μετρητών, καταθέσεις και πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας.

Ως προς το ενδεχόμενο περαιτέρω διεύρυνσης του Προγράμματος, πηγή της Ελληνικής Τράπεζας ανέφερε στην Brief πως ο θεσμός θα επαναξιολογηθεί τον Σεπτέμβριο και ότι υπάρχει ήδη πλάνο για κάλυψη των ορεινών περιοχών της Δυτικής Λεμεσού. «Προς το παρόν δεν σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε άλλες κινητές μονάδες», υπογράμμισε περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται πως, το Πρόγραμμα των Κινητών Μονάδων Εξυπηρέτησης τέθηκε σε εφαρμογή τον περασμένο Νοέμβριο με την πρώτη μονάδα να εξυπηρετεί τις ανάγκες 12 κοινοτήτων, ενώ από τον Ιανουάριο λειτουργεί και δεύτερη μονάδα, με την οποία εξυπηρετούνται άλλες 15 κοινότητες. 

>>> Διαβάστε ακόμη: Κέρδη €320 εκατ. για το 2018 ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα <<< 

Οι κινητές μονάδες έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζα όσο και της πρώην ΣΚΤ. Είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και τηρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν άρτια εξυπηρέτηση και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα σεβασμό προς το περιβάλλον.

Για τις διαδρομές και το ωράριο εξυπηρέτησης των κινητών μονάδων εδώ ή στο τέλος του κειμένου (αρχείο σε μορφή pdf).
 

Μάριος Αδάμου
 
1530
Thumbnail

Έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας και πρόσβασης στον πολιτισμό επιδιώκει να προσφέρει στο κοινό το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, προβάλλοντας παραστάσεις διαδικτυακά. Τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αγκαλιάζει και η Ελληνική Τράπεζα στηρίζοντάς την οικονομικά.

ad1mobile

Στόχος είναι με την βοήθεια της τεχνολογίας να προβάλλονται παραστάσεις μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδος στη δύσκολη αυτή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα να δοθεί η ευκαιρία σε καλλιτέχνες για να εργαστούν.

Η σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου φιλοξενεί τον Απρίλιο καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν μείνει χωρίς εργασία και εισόδημα.

Στο πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνονται εμφανίσεις ενός, δύο ή τριών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του YouTube channel του Παττιχείου Θεάτρου και σε ολόκληρο το φάσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ad2mobile

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου παραστάσεων «Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις πιο κάτω προβολές, τι οποίες το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει από τη σελίδα του Παττιχείου Θεάτρου www.pattihio.com.cy

  • Μια αποτύπωση της σημερινής πραγματικότητας – Γιώργος Κυριάκου /ηθοποιός, Θέκλα Φλουρή / ηθοποιός 
  • Διεθνές ρεπερτόριο – Κωνσταντίνος Μακαρίτης / φλάουτo, Άρης Αντωνιάδης / πιάνο, Αντρέας Αροδίτης / τραγούδι
  • Ορχηστρικά – τραγούδι – Δημήτρης Παπαγγελίδης / κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη / βιολοντσέλο, Αγγελίνα Σωτηρίου / τραγούδι
  • «Ω γλυκύ μου έαρ…» – Αχιλλέας Ιωάννου / κλαρίνο, Κωνσταντίνος Σωκράτους / ανάγνωση κειμένων Παπαδιαμάντη, Πατήρ Νικόλαος Λυμπουρίδης / ψαλμοί.
article 1