Έρχεται το Columbia Pier στην αποβάθρα Εναερίου στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Θα προσφέρεται και ξεχωριστή εξυπηρέτηση για περαστικούς, πεζούς και ποδηλάτες

Προσηλωμένος όπως πάντα στην εξέλιξη, ο όμιλος Columbia Restaurants συνεχίζει να αναπτύσσει και να ενισχύει το ρόλο του ως ηγέτης στον τομέα της εστίασης, με ακόμη ένα νέο έργο, αυτή τη φορά δίπλα από την εμβληματική Αποβάθρα Εναερίου, στη Λεμεσό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Πρόκειται, σημειώνεται, για το νέο Columbia Pier, που συνδυάζει την εμπειρία του σύγχρονου καφεστιατορίου από το πρωί μέχρι το βράδυ, με την ευχάριστη αίσθηση νοσταλγίας που αποπνέει η ιστορική γύρω περιοχή. 

Για να πετύχει την αρμονική και οικολογική αναβάθμιση του πολυσύχναστου σημείου αναφοράς, χωρίς να θυσιαστεί η βαθιά, συναισθηματική σχέση που έχει κάθε κάτοικος της πόλης με τον Εναέριο, το αυτοτελές Columbia Pier ακολουθεί τις αρχές της οργανικής αρχιτεκτονικής, όπου κτίριο και περιβάλλον δημιουργούν μια ενιαία σύνθεση.

>>> Διαβάστε επίσης: Henry’s: Το εντυπωσιακό νέο εστιατόριο της Columbia στη Λευκωσία <<<

 

α

Η μοναδική αυτή προσέγγιση αλλά και η ίδια η τοποθεσία συνάδει απόλυτα και με το χαλαρό, καθημερινό αλλά παράλληλα πολύ ξεχωριστό περιβάλλον, που στοχεύει να δημιουργήσει το Columbia Pier με ανάλαφρη ατμοσφαιρική μουσική, ποιοτικό καφεδάκι και ελαφριά γεύματα ακριβώς πάνω στο κύμα. 

Στο νέο καφέ της Columbia Restaurants θα προσφέρεται και ξεχωριστή εξυπηρέτηση για περαστικούς, πεζούς και ποδηλάτες. 


 

 
7928