Έρχεται στην Κύπρο το online κατάστημα του ZARA

Πως να ψωνίσετε από το Ζara ενω είστε στο σπίτι ή και στο γραφείο

Χτυπάει το κουδούνι, δεν περιμένεις κανένα... ανοίγεις την πόρτα και βρίσκεις μπροστά στα πόδια σου ένα κουτί (ή και δύο) από τα Zara.
Είναι το φούτερ που αποθήκευσες στα αγαπημένα στην online υπηρεσία του Zara.. Eίναι δυνατόν;


Υπέκυψε το ισπανικό brand ρούχων στα αιτήματα (εκκλήσεις) των Κύπριων καταναλωτών και ακολούθων του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους όποιος μπαίνει από Κύπρο στην επίσημη ιστοσελίδα του Zara εμφανίζεται μπροστά του ένα μήνυμα: 

«Αγαπητή Κύπρος, το online κατάστημά μας έρχεται σύντομα».

Αυτή η είδηση χαροποιεί όσους αγαπούν το brand ZARA είτε για να κάνουν τις αγορές τους για τους ίδιους ή ακόμη και για να επιλέξουν κάτι για δώρο!
Αντί για λουλούδια, η καλή σας/ καλός σας, θα μπορεί να σας στείλει ένα προιόν Zara!

c

Πάντως η εξοικίωση των Κυπρίων με τις online αγορές, το τελευταίο διάστημα ήταν μια μέθοδος στην οποία κατέφυγαν για να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους αφού ο κορωνοϊός είχε κλείσει κατά την περίοδο του lock down όλες τις επιχειρήσεις.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι γιατί επέλεξε τώρα το Zara να ανοίξει το online κατάστημα, αν λάβουμε υπόψη δύο τεινά:
1/ Τα κρούσματα όχι μόνο σημειώνουν αύξηση την εβδομάδα που διανύουμε (12-16/10), σημείωσανς μάλιστα και τριψήφιο αριθμό.
2/ Αύριο (17/10) ο Πρόεδρος προεδρέυει σύσκεψης με την επιδημιολογική ομάδα για τα κρούσματα που αυξάνονται, για αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα μπορεί κάποιος να ψωνίζει φορώντας πάντα τη μάσκα του τηρώντας μέτρα και αποστάσεις, αλλά με τη νέα υπηρεσία που προσφέρει το Zara θα μπορεί να δοκιμάζει τις αγορές τους στον προσωπικό του χώρο, χωρίς μάσκα αλλά και συνδιάζοντας τα κατευθείαν με τα υπόλοιπα ενδύματα ή υποδήματα που θα ήθελε να φτιάξει ολοκληρωμένο σύνολο!

 
2437
Thumbnail