Το εστιατόριο «Ουζερί» επιστρέφει για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν

Μουσικές βραδιές με φόντο την καλύτερη θέα στην πόλη

Το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 21 Μαΐου, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της άρσης των προστατευτικών μέτρων και θα λειτουργεί στη βάση των επίσημων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ευημερίας τόσο των μελών του προσωπικού του, όσο και των επισκεπτών. 

Έχοντας καθιερωθεί ως ο απόλυτος γευστικός προορισμός στην Πάφο, το εστιατόριο στρώνει και πάλι έξω τα τραπεζάκια του και ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία, πρωταγωνιστώντας για ακόμη μια φορά στη γευστική σκηνή της πόλης.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Αρχικά, θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Μαΐου και μετά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με διαφορετική μουσική πρόταση κάθε βραδιά εκτός αυτής της Πέμπτης. Έτσι, παράλληλα με το πλούσιο μενού, το εστιατόριο θα προσφέρει κι ένα πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, δημιουργώντας μια όμορφη, ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα. 

Σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα που ξεδιπλώνεται μπροστά του, το εστιατόριο «Ουζερί» παραμένει και αυτό το καλοκαίρι… the place to be!

Προσωρινά θα λειτουργεί μόνο με κρατήσεις.  

 
6794