Εταιρεία πρότυπο η Nexia Poyiadjis

Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ελεγκτικές,φορολογικές και  συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η Nexia Poyiadjis είναι αποκλειστικό μέλος της Nexia International, του 8ου μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου, 7ου σε όλη την Ευρώπη, το οποίο μεγαλώνει και αναπτύσσεται κάθε χρόνο (σύμφωνα με το τελευταίο World Survey του International Accounting Bulletin (IAB)).

Ο κολοσσός Nexia International

Η Nexia International είναι ένα κορυφαίο, παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών με τα έσοδα της το 2020 να φτάνουν τα €4,5 δις. Είναι ενεργή σε 128 χώρες, με 752 γραφεία παγκοσμίως. Αποτελείται από 265 εταιρείες στο σύνολο, με πολύ έντονη παρουσία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ασία.

Η Nexia International απασχολεί πάνω από 34,500 άτομα προσωπικό με μεγάλη εμπειρία που βοηθούν συνεχώς εταιρείες ανά το παγκόσμιο να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να αναπτύσσονται συνεχώς. 

Αποκλειστικό μέλος της Nexia International στην Κύπρο 

Η Nexia Poyiadjis ιδρύθηκε και παρέχει υπηρεσίες από το 1969. Επεκτείνει τις υπηρεσίες της συνεχώς με την πρόσληψη προσωπικού με διεθνή εμπειρία. Με ένα εντυπωσιακό ιστορικό στην εξυπηρέτηση πελατών, παρέχει υπηρεσίες όπως ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκτίμησης, Στρατηγικής και Βιωσιμότητας, Υπηρεσίες Αφερεγγυότητας (Διορισμός παραλήπτη-διαχειριστή, Διορισμός εξεταστή, Διορισμός εκκαθαριστή, και Χειρισμός υποθέσεων αναδιάρθρωσης υποχρεώσεων), Υπηρεσίες Ρίσκου και Συγχωνεύσεις και Εξαγορές.

Μετρ στην στρατηγική 

Παρέχει βοήθεια σε επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν μια στρατηγική, κατάλληλη για τις επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες και στόχους, μέσω επιχειρηματικών αξιολογήσεων, οικονομικών προβλέψεων και πολυετούς εμπειρίας στον τομέα αυτό.

Εξυπηρετεί  θεσμικούς και μη θεσμικούς επενδυτές,  κυβερνητικούς φορείς, εισηγμένες εταιρείες και άλλες μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Γυναίκες στην ηγεσία

Η ισχυρή γυναικεία παρουσία στην ηγεσία της εταιρείας διαφοροποιεί  τη Nexia Poyiadjis από την πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην Κύπρο.
 
Ζητήσαμε από την  κα. Σουζάνα Πογιατζή (Διευθύνων Σύμβουλος) ένα σχόλιο για την πορεία και το έργο της Nexia Poyiadjis: “Eίμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας είναι to αποκλειστικό μέλος της Νexia International στην Κύπρο. Περισσότεροι από 35,000 άνθρωποι στις εταιρείες του δικτύου μας σε 128 χώρες, ανταλλάσσουν απόψεις, εμπειρίες και λύσεις, για να αναπτύξουμε καινούργιες προοπτικές και να δώσουμε πρακτικές συμβουλές στους πελάτες μας.

Βασικό μέλημα μας από το 1969 μέχρι και σήμερα είναι η δέσμευση μας στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Μέσω της συνεχής ανάπτυξης νέων εργαλείων και εξειδικεύσεων, είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της επόμενης μέρας και του απαιτούμενου ψηφιακού μετασχηματισμού”.

 

 
5109