ΕΤΑΠ Πάφου: Επανήλθε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα από Ryanair

Επιπλέον ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια προς Μπορντό, Νάπολη, Πόζναν και Τουλούζη - Χαιρετίζει η ΕΤΑΠ Πάφου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, τα νέα δρομολόγια για την καλοκαιρινή περίοδο 2023 προς Αθήνα, Μπορντό, Νάπολη, Πόζναν και Τουλούζη, όλα 2 φορές την εβδομάδα, που ανακοινώθηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία χθες, «έρχονται να ενισχύσουν τα ήδη πολύ σημαντικά και ευεργετικά δρομολόγια που περιλαμβάνονται στα πτητικά προγράμματα μέχρι τον Μάρτιο του 2023». Αναμένεται, όπως σημειώνει, να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και στην προσέλκυση επισκεπτών.

>>> Διαβάστε επίσης: ΜακΓκίνες (Ryanair): Πάνω από 260 πτήσεις σε 41 δρομολόγια το '23  <<<

Η ΕΤΑΠ Πάφου δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και επισημαίνει επίσης πως η τουριστική Πάφος έχει εισέλθει σε τροχιά ραγδαίας ανάκαμψης και οι απευθείας πτήσεις αυτή την περίοδο που διανύουμε αλλά και για το μέλλον είναι εξαιρετικά αναγκαίες και πολύ σημαντικές.

>>> Διαβάστε επίσης: Η Ryanair πουλά εισιτήρια με €29,99 – Μέχρι πότε η προσφορά <<<

Ανακοίνωσε πέντε νέα δρομολόγια από Πάφο η Ryanair

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ryanair στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ανακοίνωσε πέντε νέα δρομολόγια από Πάφο.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2023 η εταιρεία θα προσφέρει 41 δρομολόγια από την Πάφο συμπεριλαμβανομένων των 5 νέων προορισμών όπως η Αθήνα, το Μπορντό, τη Νάπολη, το Πόζναν και την Τουλούζη. 

>>> Διαβάστε επίσης: Ryanair: 5 νέα δρομολόγια από Πάφο

Σημειώνεται ότι στους πιο πάνω προορισμούς θα υπάρχουν 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Μάλιστα η Ryanair, για να γιορτάσει αυτό το ρεκόρ καλοκαιρινού προγράμματος της Κύπρου, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μια μοναδική προσφορά πώλησης θέσεων με ναύλους διαθέσιμους από μόλις €29,99 για ταξίδια μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2023 για τα οποία πρέπει να γίνει κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της 23ης Νοεμβρίου 2022 μέσω της ιστοσελίδας www.ryanair.com

(KYΠΕ) 

 
7866