ΕΤΑΠ - Ξεναγοί: Κοινός στόχος η ανάδειξη της επαρχίας Λευκωσίας

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας θέλει να προμηθεύσει όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών με πακέτο εξοπλισμού

Συγκεκριμένες δράσεις για ενίσχυση της εικόνας της περιφέρειας Λευκωσίας ως τουριστικός προορισμός, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και εκπρόσωποι της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Λευκωσίας με την ηγεσία του Συνδέσμου Ξεναγών Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξετάστηκαν τρόποι δημιουργίας καινοτόμων και διαδραστικών ξεναγήσεων,  τόσο στην πόλη όσο και στην επαρχία Λευκωσίας,  με στόχο την ανάδειξη αυθεντικών διαδρομών και μοναδικών σημείων ενδιαφέροντος.
 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, Θεόδωρος Κρίγγου, ενημέρωσε για την πρόθεση της εταιρείας να προμηθεύσει όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών με πακέτο εξοπλισμού που φέρει τα λογότυπα της Λευκωσίας. Το πακέτο περιλαμβάνει γιλέκο ασφαλείας, καπελάκι, παγουράκι, στυλό και πλαστική θήκη άδειας ξεναγού.
 

Από πλευράς της η πρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών Κύπρου, Λέλια Μυλωνά,  ευχαρίστησε την ΕΤΑΠ Λευκωσίας για την πρωτοβουλία και διαμήνυσε πως τα μέλη του Συνδέσμου θα στηρίξουν ενεργά κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της ταυτότητας της Λευκωσίας και της προβολής των αυθεντικών της διαδρομών. 
 
 

 
4215