Έτοιμο το Metropolis Mall (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναμένεται το άνοιγμα του

To Metropolis Mall, το εμπορικό κέντρο που θα ανοίξει στη Λάρνακα βρίσκεται ένα βήμα πριν να υποδεχθεί το κοινό του καθώς δεν έχει οριστεί η τελική ημερομηνία ανοίγματος. 

Πάραυτα τα καταστήματα φαίνεται να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν σύμφωνα και με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook του Metropolis Mall, τα οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Υπενθυμίζεται ότι αναμενόταν να ανοίξει τις πόρτες του την περασμένη Πέμπτη 29 Ιουλίου,  η εταιρεία προέβει σε ανακοίνωση, ότι "η διεύθυνση του Metropolis Mall στη Λάρνακα αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη της λειτουργίας του Mall, η οποία είχε προγραμματιστεί για το τέλος Ιουλίου 2021".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΚΙΚΟ ΜΙLANO, KIABI  ΧΙΜΙ VOQUE, Pow the shop δεν υπάρχουν πουθενά σε άλλα  εμπορικά κέντρα της Κύπρου.
shop1

2

ω

d

600-700 θέσεις εργασίας στον «πάγο»

Μαζί με την αναβολή του ανοίγματος του εμπορικού κέντρου στη Λάρνακα, αναβολή φαίνεται να παίρνει και η πλήρωση των κενών θέσεων που θα δημιουργούνταν με το άνοιγμα του για την στελέχωση των καταστημάτων του, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Brief.

c

v

Tι θα βρίσκει κάποιος στο Metropolis Mall

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες το εμπορικό κέντρο στη Λάρνακα θα διαθέτει 135 καταστήματα καθώς επίσης και σινεμά, 6 εστιατόρια, 8 fast food και 3 καφετέριες. Το food corner θα έχει και βεράντες και εξωτερικά θα υπάρχουν χώροι πρασίνου. Θα διαθέτει επίσης παχνιδότοπο, πάρκο για παιδιά και ποδηλατόδρομο.

 

Ξ.Π

 
4557