Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες από €96.000 σε δημοφιλείς περιοχές

Τα ακίνητα διατίθενται προς πώληση από την Altamira Real Estate 

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες σε περιζήτητες περιοχές διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, σε τιμές που αρχίζουν από €96.000. 

Παράλληλα με την εκστρατεία “Red Friday” που τρέχει αυτή την περίοδο, στο πλαίσιο της οποίας 300 οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης διατίθενται σε τιμές προσφοράς, η Εταιρεία προχώρησε στην ανάρτηση 13 νέων ετοιμοπαράδοτων κατοικιών, στην ιστοσελίδα της.

Οι κατοικίες, που βρίσκονται σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου κοντά σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ανέσεων, είναι ιδανικές για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση, ενώ προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων στον αγοραστή τους καθώς, μεταξύ άλλων, εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ. Διατίθενται επίσης, σε τιμές αρκετά πιο χαμηλές συγκριτικά με καινούργιες οικιστικές μονάδες, ενώ η διαδικασία για αγορά τους είναι πολύ πιο γρήγορη. 

Επιπρόσθετα, μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα από τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη διαμόρφωση των χώρων όπως οι ίδιοι επιθυμούν καθώς τα ακίνητα είναι κενά. 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στο Δάλι εντοπίζεται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €96.000 και απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας.

Στον Δήμο Λατσιών, σε μία αμιγώς οικιστική περιοχή και κοντά σε πρώην αθλητικό κέντρο, ξεχωρίζει ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, στην ενδεικτική τιμή των €360.000. Το ακίνητο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, γραφείο, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μεγάλη αυλή. 

Σε δημοφιλή περιοχή της Λακατάμιας, κοντά στη Στράκκα, εντοπίσαμε πολυτελή διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €500.000. Το ακίνητο διαθέτει, μεταξύ άλλων, σοφίτα, τζακούζι, γραφείο, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, μεγάλη αυλή, ψησταριά, αποθήκες και βεράντες.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στα Περβόλια, εντοπίσαμε μοντέρνα διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €180.000, ενώ στο Παραλίμνι ξεχωρίζει γωνιακή διώροφη μεζονέτα τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €155.000. 

Στον Δήμο Αραδίππου, ξεχωρίζει διώροφη κατοικία με πέντε υπνοδωμάτια και πισίνα που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €320.000, ενώ στην κοινότητα Μενεού εντοπίζεται διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €230.000. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, παραδοσιακή ισόγεια κατοικία που βρίσκεται στον Δήμο Αθηένου και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €150.000. Η κατοικία είναι αναπαλαιωμένη, έτυχε ανακαίνισης και αποτελείται από τρία διαμερίσματα τύπου στούντιο.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στα Κάτω Πολεμίδια, η Altamira Real Estate διαθέτει προς πώληση δύο διώροφες κατοικίες, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης, το εμπορικό κέντρο “My Mall”, καθώς και το υπό ανέγερση καζίνο-θέρετρο.  Οι κατοικίες είναι τριών υπνοδωματίων και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €250.000 η κάθε μία.

Επιπλέον, στη Μέσα Γειτονιά ξεχωρίζει κατοικία τριών υπνοδωματίων, που εφάπτεται σε πεζόδρομο και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €235.000.

Στην ίδια περιοχή πωλείται επίσης, γωνιακή κατοικία τύπου split level, με ψησταριά, ξυλόφουρνο, βοηθητική υποδομή και τρία υπνοδωμάτια, στην ενδεικτική τιμή των €325.000. 

ΠΑΦΟΣ

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα, στην κοινότητα Χλώρακας, εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €231.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται στον πυρήνα της κοινότητας και πολύ κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής, διαθέτει τραπεζαρία, κουζίνα, βεράντες, καθιστικό, τζακούζι, δύο μπάνια, χώρο στάθμευσης καθώς επίσης, μεγάλη αυλή με κήπο και ψησταριά. 

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. 

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..
 

 
6555