Έτσι θα είναι το κτήριο του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο (ΦΩΤΟ)

Η Σχολή Τουρισμού του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο των €10.725.000

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για την ανέγερση του κτηρίου του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο για το οποίο είνια υπέθυνος ο Δήμος Πάφου, αναφέρει ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος σε ανάρτηση του στο facebook.

«Όταν υπάρχει πρόγραμμα και προσήλωση στο στόχο τα πάντα είναι δυνατά! Το κτήριο του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο που ανεγείρει ο Δήμος Πάφου θα είναι ένα κόσμημα της πόλης! Η Πάφος αλλάζει!», σημείωσε συγκεκριμένα.
2

Το εν λόγω έργο αφορά την επίσημη απόφαση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου να εγκαθιδρύσει στην Πάφο σχολές τουρισμού και επισιτιστικών επαγγελμάτων, μετά τη σύναψη συμφωνίας με τον Δήμο Πάφου.

Διαβάστε ακόμη:

φ

Αξίζει να αναφερθεί πως, σύμφωνα με τα έγγραφα του δαγωνισμού, το έργο έχει εκτιμώμενη αξία €10.725.000 μη συμπεριλαμβανομένου 
του Φ.Π.Α.
Όσο αφορά την χρηματοδότηση του έργου, στα έγγραφα του διαγωνισμού αναφέρεται ότι το μέρος του έργου που αφορά το κτίριο της Σχολής θα  συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο  πλαίσιο του Προγράμματος «ΘΑΛΕΙΑ» 2021-2027.

Επίσης στο παρελθόν ο κ. Φαίδωνος είχε αναφέρει ως στόχος είναι όπως οι εγκαταστάσεις ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

 
8034