Event Centre Μαρίνας Αγ.Νάπας: Διαθέσιμο για εκδηλώσεις (Φώτος)

Ξεκίνησε λειτουργία το Event Centre, το οποίο προσφέρεται για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική δεξίωση

Σε νέα εποχή εισέρχεται η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ανακοινώνοντας την έναρξη της λειτουργίας του Event Centre, ενός αρχιτεκτονικού έργου απαράμιλλου σχεδιασμού, που προσφέρεται  για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική δεξίωση. Η άρτια αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, ενώ το εντυπωσιακό του design σε συνδυασμό με τις φυσικές λεπτομέρειες το καθιστά ως το κεντρικό αξιοθέατο της Μαρίνας. Το Event Centre, το οποίο θεωρείται ως ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, θα παραδοθεί περί τα τέλη Ιανουαρίου ενώ παρουσιάζει ήδη αυξημένη ζήτηση και οι κρατήσεις για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων έχουν ήδη αρχίσει.

«Το μοναδικό στο είδους του στην Κύπρο Event Centre αντικατοπτρίζει την εξαιρετική αρχιτεκτονική και μελέτη πίσω από κάθε κατασκευαστικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας και μέλλει να καταστεί ένα πρότυπο κέντρο κοινωνικών, πολιτισμικών και εταιρικών εκδηλώσεων που θα εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα κοινού» δήλωσε σχετικά o Chief Retail Officer της Μαρίνας, Χάρης Κουρέας.

yts

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού του Event Centre στηρίζεται στη δημιουργία άνετων εσωτερικών και υπαίθριων χώρων ανυπέρβλητης αισθητικής και υψηλών προτύπων που θα επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απολαμβάνουν την παραμονή τους μέσα σε ένα φόντο απέριττης ομορφιάς. Το γυάλινο κτίριο, με το ιδιαίτερο ελλειπτικό σχήμα, βρίσκεται σε περίοπτη θέση μέσα στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τα εντυπωσιακά του σκίαστρα να προσδίδουν στην εξωτερική του όψη μια περίτεχνη οπτική εμπειρία. 

To υπερσύγχρονο κτίριο του Event Centre,  του οποίου η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 500 άτομα, διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες για την άψογη διεξαγωγή εκδηλώσεων τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο, όπως επίσημες τελετές γάμων και βαπτίσεων, κοινωνικές δεξιώσεις, επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια, συμπόσια, εκθέσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις κ.α.

tzjr

Ο χώρος διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ενώ το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό που απαρτίζει το εμπορικό τμήμα της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι πάντα στη διάθεση των καλεσμένων για να καλύψει τις ανάγκες τους από την αρχική σύλληψη μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Παράλληλα, προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτές γαστρονομικές γεύσεις από καταρτισμένους σεφ, ευφάνταστα κοκτέιλ, ειδικά διαμορφωμένα μενού, ξεχωριστές διακοσμήσεις που ανταποκρίνονται στο ύφος της κάθε εκδήλωσης, ειδυλλιακοί εξωτερικοί χώροι όπως η προβλήτα, φωτισμός led, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, και όλα αυτά, σε συνδυασμό πάντα με την απρόσκοπτη θέα του απέραντου γαλάζιου και της μαρίνας.

Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο χώρο στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο του Event Centre  και σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Διαθέτει τέσσερις ορόφους και χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα. Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης  παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

xgfy

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο εμπορικό τμήμα της Μαρίνα Αγίας Νάπας στο (+357) 23 300 500 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
 

 
6263
Thumbnail