Φιλανθρωπική εκδήλωση στη Βουλή για το 'Ιδρυμα "Θεοτόκος"

Xαιρέτισε την εκδήλωση η πρόεδρος της Βουλής

Με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Παιδιού ΑΛΜΑ του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου, η Βουλή των Αντιπροσώπων πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης φιλανθρωπική εκδήλωση με θέμα «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ - νερό και χΡώμα», στο πλαίσιο της οποίας φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βουλής.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου εξήρε τη σημασία της αγάπης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
«Με την προσφορά διευρύνονται τα όρια της ύπαρξης μας και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», επισήμανε η Πρόεδρος της Βουλής. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας  για το πολύτιμο έργο που επιτελεί το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Παιδιού ΑΛΜΑ, συγχαίροντας όσους και όσες εργάζονται ακούραστα στο Κέντρο.

>>>>Διαβάστε επίσης: Snipers: Η επίθεση αγάπης Χριστοδουλίδη σε στελέχη ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ<<<<<

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης ο Αλέκος Ορουντιώτης, πρόεδρος του Ιδρύματος «Θεοτόκος» Αμερίκος Αργυρίου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς την Πρόεδρο της Βουλής να θέσει υπό την αιγίδα της τη φιλανθρωπική εκδήλωση.
Ευχαριστίες προς την Πρόεδρο και τον κόσμο για τη συμβολή τους εξέφρασε και η κεραμίστρια Άντρη Ευριπίδου Αταλιώτη, με την πρωτοβουλία της οποίας διοργανώθηκε η εκδήλωση.

Στο πλαίσιο της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Παιδική Χορωδία Δήμου Λευκωσίας με τη μαέστρο της Ανθή Παπαφιλίππου και τον βοηθό χορωδίας Αβραάμ Κοντό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βουλευτές και βουλεύτριες και άλλοι προσκεκλημένοι και προσκεκλημένες που παρευρέθηκαν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν καρδιές-στολίδια προς στήριξη του Κέντρου και να τις ζωγραφίσουν.


 

 
7866