Φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας εγκαινίασε ο Υπουργός Εξωτερικών

Τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης φωτογραφίας «Φωτογραφίζοντας για τον συνάνθρωπο μας» τέλεσε την Κυριακή ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, στην αίθουσα Εν Πλω, στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. 

Σε χαιρετισμό της η Χαρίκλεια Σαρίκα, εκ των διοργανωτών, πρώην αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, ξεναγός, και φωτογράφος ανέφερε πως 25 συμμετέχοντες φωτογράφοι με τα κλικ των μηχανών τους «παγίδευσαν το χρόνο που ζει για πάντα σαν μια μοναδική στιγμή», παρουσιάζοντας 90 φωτογραφίες.

Φωτογραφίζουμε, είπε, στιγμές της καθημερινότητας, της χαράς, της λύπης, το φυσικό περιβάλλον, τον έναστρο ουρανό και οτιδήποτε έμψυχο ή άψυχο με το φακό. Η κ. Σαρίκα σημείωσε πως η φωτογραφία τους βοηθά να βλέπουν πράγματα που δεν είχαν προσέξει ποτέ.

Τέλος η κ. Σαρίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, που παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του βρήκε χρόνο για την τέλεση των εγκαινίων της έκθεσης, τον Δήμο Πάφου καθώς και άλλους φορείς και εταιρείες για τη στήριξή τους.

Η έκθεση που ξεκίνησε την Παρασκευή θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το 19:00 το βράδυ, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 

(ΚΥΠΕ)

 
4612