Το φοβερό γήπεδο του Μουντιάλ 2022 με κυπριακή υπογραφή (Βίντεο)

Το εντυπωσιακό γήπεδο στο Κατάρ με κυπριακή υπογραφή (Φωτογραφίες και βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022 και ένα από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση, έχει κυπριακή υπογραφή!

Το εντυπωσιακό "Education City Stadium" χτίζεται από το 2016 στην Ντόχα, από κοινοπραξία της οποίας ηγείται η Κυπριακή κατασκευαστική εταιρεία AVAX Middle East και στην οποία συμμετέχουν J&P Qatar, Conspel Qatar και Avax SA.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί σε μερικές βδομάδες - στα μέσα Δεκεμβρίου - και εκτιμάται ότι το συνολικό κόστος θα είναι κοντά στα 600 εκατομμύρια ευρώ! Τον ερχόμενο μήνα θα διεξαχθεί εκεί το 2019 FIFA Club World Cup, με την συμμετοχή της Λίβερπουλ.

Για την κατασκευή του εργάζονται περίπου 8500 άνθρωποι, 25 διαφορετικών εθνικοτήτων.

Θα είναι χωρητικότητας 45000 θεατών για το Μουντιάλ του 2022 και στην συνέχεια θα μειωθεί στις 25000. Τα πάνω διαζώματα έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αφαιρεθούν και να σταλούν σε Αφρικανικές χώρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

φ

Πρέπει να αναφέρουμε πως, το "Education City Stadium" είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον στάδια στον κόσμο.

Ενδεικτικές οι φωτογραφίες που ανέβαζε και ο Κύπριος Μηχανικός Νικόλας Ιακώβου.

φ

φ

Δείτε πιο κάτω περισσότερες φωτογραφίες:

 
985
Thumbnail

Στην Grant Thornton Kύπρου απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum - BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Cyprus Integrity Forum (CIF).

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Σε ανακοίνωσή της, η Cyprus Integrity Forum αναφέρει ότι σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Σταύρος Ιωάννου, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Cyprus Integrity Forum, Μάριο Σκανδάλη.
 
Κατά την παραλαβή, ο κ. Ιωάννου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «για την Grant Thornton, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι οποιεσδήποτε ενέργειες που γίνονται από εμάς να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και κατ’ επέκταση την κοινωνία μας».
 
Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εταιρείες και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Μέλη του προγράμματος γίνονται εταιρείες οι οποίες έχουν αξιολογηθεί για την εφαρμογή καλών πρακτικών κατά της διαφθοράς.

ad2mobile

Μέχρι στιγμής, στο Φόρουμ συμμετέχουν οι: PwC, Deloitte, Ernst & Young, KPMG, Ancoria Bank, Τράπεζα Κύπρου και το νέο μας μέλος Grant Thornton.

ΚΥΠΕ

article 1