Το φοβερό γήπεδο του Μουντιάλ 2022 με κυπριακή υπογραφή (Βίντεο)

Το εντυπωσιακό γήπεδο στο Κατάρ με κυπριακή υπογραφή (Φωτογραφίες και βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022 και ένα από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση, έχει κυπριακή υπογραφή!

Το εντυπωσιακό "Education City Stadium" χτίζεται από το 2016 στην Ντόχα, από κοινοπραξία της οποίας ηγείται η Κυπριακή κατασκευαστική εταιρεία AVAX Middle East και στην οποία συμμετέχουν J&P Qatar, Conspel Qatar και Avax SA.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί σε μερικές βδομάδες - στα μέσα Δεκεμβρίου - και εκτιμάται ότι το συνολικό κόστος θα είναι κοντά στα 600 εκατομμύρια ευρώ! Τον ερχόμενο μήνα θα διεξαχθεί εκεί το 2019 FIFA Club World Cup, με την συμμετοχή της Λίβερπουλ.

Για την κατασκευή του εργάζονται περίπου 8500 άνθρωποι, 25 διαφορετικών εθνικοτήτων.

Θα είναι χωρητικότητας 45000 θεατών για το Μουντιάλ του 2022 και στην συνέχεια θα μειωθεί στις 25000. Τα πάνω διαζώματα έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αφαιρεθούν και να σταλούν σε Αφρικανικές χώρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

φ

Πρέπει να αναφέρουμε πως, το "Education City Stadium" είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον στάδια στον κόσμο.

Ενδεικτικές οι φωτογραφίες που ανέβαζε και ο Κύπριος Μηχανικός Νικόλας Ιακώβου.

φ

φ

Δείτε πιο κάτω περισσότερες φωτογραφίες:

 
1772
Thumbnail

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά με το Garmin Pay, το ‘’έξυπνο’’ ρολόι για γρήγορες και ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές - Πληρωμές χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

ad1mobile

Σε μια εποχή όπου οι επαφές μας πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σαφώς οι ανέπαφες συναλλαγές για τις καθημερινές μας πληρωμές έχουν την δική τους μεγάλη σημασία. 

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα να κάνεις τις καθημερινές σου πληρωμές γρήγορα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά το… ρολόι σου; Φυσικά και μπορείς. Η τεχνολογία προχωρά ραγδαία και αυτό που αναζητούμε όλοι είναι να κάνουμε την ζωή μας πιο απλή και πρακτική. 

Garmin Pay από Τράπεζα Κύπρου

Μετά το Apple Pay και το BoC Wallet app, η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί ξανά και φέρνει στην Κύπρο, το Garmin Pay, έναν καινοτόμο τρόπο πληρωμών μέσω smartwatch, σε συνεργασία με τη VISA.

Το Garmin Pay παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου, να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές σε τερματικά POS, φορώντας το «έξυπνο» ρολόι Garmin και να έχουν τον έλεγχο των πληρωμών τους, κυριολεκτικά από τον καρπό του χεριού τους! 

Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! 

Ειδικά αν είσαι τύπος  που λατρεύεις τα σπορ, το fitness ή την τεχνολογία, το Garmin Pay είναι το ιδανικό για σένα. Και ομολογουμένως η καραντίνα ώθησε αρκετό κόσμο στο να ανακαλύψει την άθληση αλλά και τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και να τις κάνει μέρος της ζωής του. Έτσι λοιπόν η Τράπεζα Κύπρου μας προσφέρει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε και στην Κύπρο αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμής. 

ad2mobile

Δεν είναι τυχαίο το timing αφού η Τρ. Κύπρου αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις ανάγκες μας και το πώς αλλάζουν ανά εποχή. Το ρολόι σου λοιπόν γίνεται πλέον το πορτοφόλι σου, και απολαμβάνεις ακόμη ασφαλέστερες συναλλαγές αφού μπορείς να μην αποθηκεύεις τον πραγματικό αριθμό της VISA σου. Χωρίς μετρητά, πορτοφόλι, κάρτες ή κινητό! Έξυπνα, ανέπαφα, απλά και γρήγορα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com .

article 1