H payabl. στηρίζει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τεχνολογικό event της Κύπρου

Η payabl. Πλατινένιος Χορηγός του Reflect Festival 2023

Η κορυφαία εταιρεία PayTech, payabl., θα είναι ο βασικός συνεργάτης του Reflect Festival 2023, που αναμένεται να παρουσιάσει φέτος ένα από τα πιο επιδραστικά και φιλόδοξα του προγράμματα, μέχρι σήμερα.

Το Reflect Festival, διοργανώνεται στην Κύπρο και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εκδηλώσεις τεχνολογίας στη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η συνεργασία της payabl. με το Reflect αποτελεί τρανή απόδειξη της έμφαση που δίνει η PayTech εταιρεία στην προώθηση της ανάπτυξης και στήριξης της προσπάθειας μετατροπής της Κύπρου σε κέντρο καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Το Reflect Festival προσελκύει κάθε χρόνο επιχειρηματίες, επενδυτές, φορείς λήψεως αποφάσεων και όχι μόνο, που συγκεντρώνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Λεμεσό με στόχο να συζητήσουν ιδέες, να αναπτύξουν σχέσεις και να βελτιώσουν την περιφερειακή συνεργασία. Περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων κυπριακών και διεθνών startups, scale-ups και IT εταιρειών, θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα concept, προϊόντα και υπηρεσίες τους στη φετινή διοργάνωση. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ομιλητές επιπέδου C-suite από οργανισμούς στον χώρο του fintech, όπως μεταξύ άλλων Vacuumlabs, Limitless., και GoodAI. Επιπλέον, οι εταιρείες Bolt, Visa και Wargaming, θα είναι μεταξύ των ομιλητών που θα βρεθούν επί της ειδικής σκηνής «Money & New Tech» της payabl., εμπλουτίζοντας τις συζητήσεις με τις γνώσεις, τεχνογνωσία και εισηγήσεις τους.

Η Group CEO της payabl. Ugne Buraciene θα φιλοξενήσει στη σκηνή «Money & New Tech» πάνελ συζήτηση με θέμα την τοπική προσαρμογή πληρωμών, ενώ ο Igor Skachkov, Chief Product Officer της payabl., θα μιλήσει για την ενσωματωμένη χρηματοδότηση. Η παρουσία της payabl. στο φετινό Reflect Festival αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και μέσω του ειδικού περιπτέρου podcast με το όνομα "Pay it forward: in convo with the payment experts", που θα στηθεί σε συνεργασία με το Fintech Finance News, και που θα φιλοξενεί συνεντεύξεις με τους κορυφαίους ομιλητές της διοργάνωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε οι Πλατινένιοι Συνεργάτες του Reflect Festival στην Κύπρο φέτος. Η payabl. στηρίζει το Reflect εδώ και καιρό, καθώς είναι ο κορυφαίος συνεργάτης του φεστιβάλ τα τελευταία δύο έτη. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, θα φιλοξενήσουμε έμπειρους ειδικούς από τον δυναμικό χώρο του fintech, του Web3, της τεχνητής νοημοσύνης και του gaming στη σκηνή Money & New Tech, προσφέροντας πολύτιμες εισηγήσεις για τις επερχόμενες εξελίξεις σε αυτούς τους ραγδαία εξελισσόμενους τομείς,» δήλωσε η Ugne Buraciene, Group CEO της payabl.

«Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες fintech εταιρείες της Ευρώπης, στεκόμαστε δίπλα στους διοργανωτές του Reflect και στους στόχους τους για περαιτέρω ανάδειξη της σημασίας του για την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα, και είμαστε περήφανοι για την υποστήριξή που προσφέρουμε σε αυτό το εξαιρετικό event,» πρόσθεσε η Ugne Buraciene.

«Η payabl. αποτελεί σημαντικό πυλώνα του Reflect Festival τα τελευταία χρόνια, και είμαστε υπερήφανοι που αποκαλούμε την εταιρεία ως Πλατινένιο Συνεργάτη μας. Καθώς το φεστιβάλ μας είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση μεγάλων παικτών στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην περιοχή, συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο έμπιστους, αξιόπιστους και επιρρεπείς οργανισμούς, με στόχο να εκπληρώσουμε τον σκοπό του φεστιβάλ που είναι να φέρνει κοντά τους κύριους λήπτες αποφάσεων στον τομέα της τεχνολογίας κάθε χρόνο,» δήλωσε ο Στυλιανός Λάμπρου, Επιχειρηματίας, Συνιδρυτής & CEO του Heart Group, Συνιδρυτής του Reflect Festival και Συνιδρυτής του Techisland

Συνεχίζοντας τη σημαντική τροχιά επέκτασης των τελευταίων τριών χρόνων, η payabl. βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης της πλατφόρμας payabl.one - μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις της payabl. σε μια μοναδική πύλη, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών υπηρεσιών, επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληρωμών (acquiring), και τερματικών POS (point-of-sale) για κατ΄ιδίαν πληρωμές.