Η αντίληψη του χρήματος και η αγάπη για τον εαυτό σας

Σεμινάριο προσωπικού οικονομικού σχεδιασμού

• Επιθυμείτε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας;
• Επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας προκειμένου να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση και ανεξαρτησία μέσω καλών πρακτικών, της αυτογνωσίας καθώς και της συγκροτημένης στοχοθεσίας;

 

Η AIPFE Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για ενδυνάμωση, ενεργοποίηση και διασύνδεση των γυναικών ενώνει τις δυνάμεις της με την κ. Κλεοπάτρα Κιττή (Queens of Money) για την πραγματοποίηση σεμιναρίου, το οποίο επικεντρώνεται στον προσωπικό οικονομικό σχεδιασμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 17.00 – 19.00 στα γραφεία της Deloitte στη Λευκωσία. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα βασικά βήματα της διαχείρισης χρημάτων και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό, ο οποίος αποτελεί πυρήνα του QoM. Το QoM είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των γυναικών σχετικά με την οικονομική διαχείριση μέσα από την ενημέρωση και την εκπαίδευση, που ανταποκρίνεται στους άξονες της Βιώσιμης Ανάπτυξης 3, 5, 10 και 16 του ΟΗΕ. 

Η κεντρική φιλοσοφία του QoM εδράζεται στην ανταλλαγή γνώσεων, πρακτικών συμβουλών και χρήσιμων εργαλείων για τον οικονομικό προγραμματισμό σε συνάρτηση με την πραγματική εμπειρία της ζωής και τις ανάγκες, προκειμένου οι γυναίκες να ενδυναμώσουν τις δεξιότητές τους και να λαμβάνουν σωστές και ασφαλείς οικονομικές αποφάσεις στη ζωή τους.

«Οι γυναίκες βρίσκονται στον πυρήνα του οικογενειακού προγραμματισμού. Η αξιοπρέπειά μας είναι συνδεδεμένη με τη σοφία και την ανθεκτικότητά μας και αντανακλάται στον σχεδιασμό του παρόντος και του μέλλοντός μας. Τα χρήματα είναι ένα εργαλείο για την ευημερία μας», αναφέρει η κ. Κλεοπάτρα Κιττή.

Για εγγραφές μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected]

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου QoM είναι 15 ευρώ.

Για τα μέλη της AIPFE δεν θα υπάρξει χρέωση.

f

Κλεοπάτρα Κιττή

Για πάνω από 30 χρόνια, η Κλεοπάτρα υπήρξε σύμβουλος σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ για δημόσια ζητήματα παγκόσμιου βεληνεκούς, διαχείρισης κινδύνων και φήμης, είσοδο στην αγορά και εσωτερικές επενδύσεις.  

Είναι ιδρύτρια του Mediterranean Growth Initiative (MGI), την μόνη πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων, προβλέψεων και συγκριτικής αξιολόγησης, σε πραγματικό χρόνο, για τις οικονομίες της περιοχής της Μεσογείου.  

Ως Πιστοποιημένη Ανεξάρτητη Διευθύντρια, INSEAD, εργάζεται για να φέρει εμπειρία και γνώση σχετικά με τη διεθνή διακυβέρνηση σε επιχειρήσεις και επενδυτές που επιδιώκουν να πετύχουν σε ανταγωνιστικές, εδραιωμένες και αναδυόμενες αγορές.  

Επί του παρόντος υπηρετεί στα διοικητικά συμβούλια εταιρειών με διεθνή και περιφερειακά χαρτοφυλάκια. Στον μακροχρόνιο ρόλο της διεθνούς συμβουλευτικής επιτροπής με την International Crisis Group, έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της, σε ζώνες συγκρούσεων.

 
7928