Η Cyprus Airways προσθέτει επιπλέον πτήση προς Μόσχα

Η Cyprus Airways προσθέτει επιπλέον πτήση για Μόσχα για να στηρίξει την ανάκαμψη του Κυπριακού τουρισμού

Η Cyprus Airways, η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα,  τώ-ρα υπό Μαλτέζικη ιδιοκτησία , ανακοίνωσε τρίτο προγραμματισμένο δρομολόγιο για τη  Μόσχα από τις 25 Ιουλίου,  διαθέσιμο άμεσα για κράτηση. Αυτό αποτελεί συνέχεια της α-νακοίνωσης της ρωσικής κυβέρνησης να ανοίξει τις πύλες της στον τουρισμό, με την Cyprus Airways να εδραιώνει τη θέση της ως αγαπημένος αερομεταφορέας στην κυπριακή αγορά.

>>> Διαβάστε το άρθρο στα Αγγλικά <<<

Οι Κυπριακές Αερογραμμές συνεχίζουν να εντατικοποιούν την προσπάθειά τους καθώς το Καλοκαίρι ξεκινά, με μια σειρά προορισμών από την Κύπρο μεταξύ των οποίων και η Μόσ-χα. Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις στη Μόσχα τρεις φορές την εβδομά-δα και στην Αγία Πετρούπολη 2 φορές την εβδομάδα.

Πρωτοπόρος στην κυπριακή ταξιδιωτική αγορά, η Cyprus Airways συνδέει τη Λάρνακα, μέ-σω του διεθνούς δικτύου της, με 10 προορισμούς: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέ-βεζα,  Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Μάλτα. Η Cyprus Airways απολάμβανε μια ισχυρή ανταπόκριση στην έναρξη του καλοκαιριού της προγράμματος, το οποίο υποστηρίχθηκε από διάφορες ειδικές προσφορές.

Πρόσφατα, η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από τον Όμιλο SJC, όμιλος με έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο ομι-λος SJC, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτήσεων με ελικόπτερο, τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά υπόστεγα στο Διεθνές Αε-ροδρόμιο της Μάλτας και διατηρεί στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών για την παροχή υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Η εταιρεία είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πυρασφάλειας, ασφάλειας και προστασίας.

Για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό, η Cyprus Airways βραβεύθηκε κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Επιπλέον, η Cyprus Airways ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic.

Ο Γιώργος Μαυρόκωστας,  Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyprus Airways, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο  και ευελπιστούμε αυτό το καλοκαίρι το δρομολόγιο της Μόσχας να έχει μεγάλη κινητικότητα. Το διευρυμένο δίκτυό μας προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές ταξιδιού προς την Ελλάδα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Μάλτα».

Για κρατήσεις και πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cyprusairways.com

 
5163