Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τους άστεγους του Λιβάνου

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, συνδράμοντας στις επείγουσες και τεράστιες ανάγκες σίτισης που δημιουργήθηκαν

Στο πλευρό του λαού του Λιβάνου στέκεται η Ελληνική Τράπεζα ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, για στήριξη των χιλιάδων αστέγων μετά τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου. 

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Τράπεζας ήταν άμεση, συνδράμοντας στις επείγουσες και τεράστιες ανάγκες σίτισης που δημιουργήθηκαν. 

Μεγάλες ποσότητες ξηράς τροφής παραδόθηκαν από μέλη της ομάδας εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας, στο Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, το οποίο συντονίζει το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιαννάκη Γιαννάκη. 

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Η ομάδα εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, βοήθησε και στον διαχωρισμό και στην κατανομή των τροφίμων σε κιβώτια προκειμένου να σταλούν άμεσα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. 

Η αγάπη και η προσφορά αντικατοπτρίζουν τη δράση της ομάδας εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας η οποία θα συνεχίσει να στηρίζει τους άστεγους της γειτονικής χώρα στη βάση των αναγκών που θα προκύπτουν, σε συνεννόηση πάντα με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων. 
σ
δ

 
2452
Thumbnail