Η Emirates πρώτη στον κόσμο για ασφαλή ταξίδια

Η αεροπορική εταιρεία ήταν η πρώτη στον κλάδο που προσέφερε στους πελάτες της δωρεάν κάλυψη Covid-19

H Emirates έχει βραβευτεί ως η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο για την διαχείριση της πανδημίας του COVID-19, σύμφωνα με το Safe Travel Barometer.

Η Emirates, η οποία έχει θέσει κορυφαία πρότυπα ασφαλείας από την επανέναρξη των εργασιών της τον Μάιο, έχει φτάσει στην πρώτη θέση με «Safe Travel Score» 4,4 από 5,0 μεταξύ 230+ αεροπορικών εταιρειών που αξιολογήθηκαν παγκοσμίως. Η βαθμολογία βασίζεται σε ανεξάρτητο έλεγχο 26 παραμέτρων υγείας και ασφάλειας που αξιολογούν τα πρωτόκολλα ασφάλειας, την άνεση των επιβατών και την άριστη εξυπηρέτηση που ανακοινώνονται από τις αεροπορικές εταιρείες.

Το Safe Travel Barometer είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος στον κόσμο για παρακολούθηση και σύγκριση των πρωτοβουλιών προμηθευτών στον κλάδο των ταξιδιών, του τουρισμού και της φιλοξενίας για τον κόσμο μετά το COVID. Ο μηχανισμός αξιολόγησής του λαμβάνει υπόψη τα μέτρα ασφάλειας και τα πρότυπα υγιεινής σε όλα τα σημεία επαφής ενός ταξιδιού, το οποίο η Emirates έχει πραγματοποιήσει. Σε κάθε βήμα του ταξιδιού, η Emirates έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια να δώσει προτεραιότητα στη φροντίδα, την υγεία και την ασφάλεια των πελατών, των εργαζομένων και των κοινοτήτων της.

V

Τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας της Emirates συμπεριλαμβάνουν τη διανομή δωρεάν κιτ υγιεινής, προστατευτικών φραγμών στα γραφεία check-in και στον έλεγχο  διαβατηρίων, ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός και νέα πρωτόκολλα ασφαλείας για το πλήρωμα καμπίνας και τους υπαλλήλους του αεροδρομίου σε ρόλους που αντιμετωπίζουν τους πελάτες, και αυξημένες διαδικασίες καθαρισμού αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένου του συχνού καθαρισμού και απολύμανσης των αποχωρητηρίων αεροσκαφών, κάθε 45 λεπτά κατά τη διάρκεια πτήσεων, και πολλά άλλα μέτρα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η Emirates πρωτοστάτησε επίσης στην άνεση των ταξιδιωτών, μια άλλη υποκατηγορία που εξετάστηκε από το Safe Travel Barometer. Η αεροπορική εταιρεία ήταν η πρώτη στον κλάδο που προσέφερε στους πελάτες της δωρεάν κάλυψη Covid-19 για να τους βοηθήσει να ταξιδέψουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι τα ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και τα έξοδα καραντίνας 100 ευρώ ανά ημέρα για 14 ημέρες θα καλυφθούν εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ είναι μακριά από το σπίτι.  

Οι επιλογές κράτησης εισιτηρίων  της Emirates προσφέρουν επίσης στους πελάτες μεγάλη ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να σχεδιάσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες έχουν επιλογές να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους ή να παρατείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τα πιστά μέλη της

Emirates Skywards να διατηρήσουν το επίπεδο τους εισάγοντας νέους τρόπους για να κερδίσουν και να ξοδέψουν τα Miles τους.
Το Safe Travel Barometer δημιουργήθηκε το 2020 για την παρακολούθηση των παγκόσμιων μέτρων υγείας και ασφάλειας των ταξιδιωτών, των πρωτοβουλιών άνεσης των ταξιδιωτών και της συνολικής εμπειρίας των ταξιδιωτών που επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων του ταξιδιώτη και το πραγματικό ταξίδι στη νέα πραγματικότητα του κορονοϊού.

Το Safe Travel Score είναι μια πρωτοβουλία αξιολόγησης COVID-19 για πρώτη φορά στη βιομηχανία, που δημιουργήθηκε μετά την ανάκαμψη από την πανδημία.

Το Safe Travel Barometer είναι μια λύση B2B της Safe Travel Technologies, μιας ανεξάρτητης θυγατρικής της VIDEC, μιας συμβουλευτικής εταιρείας ταξιδιωτικών κλάδων. Η κάλυψη περιλαμβάνει περισσότερες από 2.000 εταιρείες σε 10 κατηγορίες κλάδων, 50 παραμέτρους και πληροφορίες άφιξης ταξιδιωτών σε περισσότερους από 80 προορισμούς.

Tags
 
2989
Thumbnail