Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας διοργανώνει την εκδήλωση Tylliria Cycling Tour

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00

H Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας διοργανώνει για πρώτη φορά την ποδηλατική εκδήλωση “Tylliria Cycling Tour 2021”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το λιμανάκι του Κάτω Πύργου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας της περιοχής και η καθιέρωσή της ως ενός προορισμού με δυνατότητα φιλοξενίας αθλητικών διοργανώσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές ποδηλατικές διαδρομές 20 χιλιομέτρων (mountain bike) και 100 χιλιομέτρων (road cycling). Για την διαδρομή των 100 χιλιομέτρων θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία (άντρες και γυναίκες), ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί μετάλλιο συμμετοχής.

Παράλληλα με την ποδηλατική εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί και sea kayaking στην παραλία Ωμέγα, καθώς και δωρεάν ξενάγηση στην περιοχή της Τηλλυρίας.

Το κόστος εγγραφής έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα δοθούν για σκοπούς ενίσχυσης των σχολείων της περιοχής Τηλλυρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού και των κοινοτήτων του Κάτω Πύργου, Πάνω Πύργου, Παχύαμμου, Μοσφιλίου και Πηγαινιών. 
YJT

 
6788
Thumbnail