Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας στηρίζει το Φεστιβάλ Αglanjazz 2021 

Το επιτυχημένο φεστιβάλ έχει καταστεί θεσμός και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία γεγονότα του καλοκαιριού

 Η Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Λευκωσίας στηρίζει και φέτος το Φεστιβάλ Aglanjazz, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουλίου και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Σκαλί» Αγλαντζιάς. 
 
Το επιτυχημένο φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Δήμο Αγλαντζιάς, έχει καταστεί θεσμός και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία γεγονότα του καλοκαιριού, προσελκύοντας κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών. 
 
Το AglanJazz, στην μέχρι σήμερα πορεία του, φιλοξένησε  μουσικούς από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Ολλανδία, τη Σλοβακία, τη Τσεχία και το Μπουρκίνα Φάσο. Για φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικές μπάντες που θα εκτελέσουν κομμάτια από την τζαζ, την έθνικ και την μπλουζ- ροκ σκηνή.  
 
Αναγνωρίζοντας την σημασία του φεστιβάλ Aglanjazz για την πολιτιστική ανάπτυξη της Λευκωσίας, η ΕΤΑΠ Λευκωσίας στηρίζει και φέτος έμπρακτα το φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, διοργανώνει διαγωνισμό στην σελίδα της στο Facebook, δίνοντας δωρεάν προσκλήσεις. Παράλληλα, το Σάββατο 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε δωρεάν ποδηλατική ξενάγηση, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν επίσης δωρεάν προσκλήσεις για το φεστιβάλ.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθείστε τους πιο κάτω συνδέσμους: 

 
5416