Η μαρίνα της Λεμεσού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο

  • Η comparethemarket.com αποκαλύπτει τις 10 πιο  Instagrammed μαρίνες σε όλο τον κόσμο
  • Πετριγυρισμένη από ουρανοξύστες και καθαρά νερά, η μαρίνα του Ντουμπάι παίρνει το στέμμα, με πάνω από 3,9εκατ. δημοσιεύσεις.
  • Η Marina del Ray στο LA και η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Με τα ταξίδια να επιστρέφουν στη ζωή μας, comparethemarket.com συνέταξε μια λίστα με τις 10 κορυφαίες μαρίνες σε όλο τον κόσμο μαζί με κορυφαίες συμβουλές για διακοπές στο εξωτερικό, για όσους έχουν ανάγκη από λίγη έμπνευση.

Οι 10 κορυφαίες μαρίνες είναι οι εξής:
γ
γ
Τη πρώτη θέση παίρνει η Μαρίνα του Ντουμπάι. Γνωστό ως ένα γραφικό σημείο με ουρανοξύστες, γαλάζια νερά και υπέροχα εστιατόρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η #dubaimarina έχει πάνω από 3,9 εκατομμύρια δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση είναι η Marina Del Rey, μια παραθαλάσσια κοινότητα στο Λος Άντζελες με το λιμάνι να είναι το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι της Βόρειας Αμερικής. Τρίτη στη θέση βρίσκεται η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία, Ιταλία. Διάσημη για τα πολυτελή πάρτι και τη νυχτερινή ζωή, η γύρω περιοχή διαθέτει ένα μείγμα παρθένας φυσικής ομορφιάς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως μπουτίκ και κλαμπ υψηλών προδιαγραφών.

Ο Josh Daniels, επικεφαλής ταξιδιών στο comparethemarket.com, σχολιάζει: «Επί του παρόντος, οι αναζητήσεις*** για προορισμούς όπως το Ντουμπάι, Κύπρος και Ελλάδα βρίσκονται σε άνοδο, καθώς οι πιθανοί ταξιδιώτες αναζητούν τον επόμενο προορισμό τους ήδη από τον επόμενο μήνα.

«Για όσους ελπίζουν να ταξιδέψουν, είναι εύλογο να είναι πλήρως ασφαλισμένοι πριν φύγουν στο εξωτερικό και να ελέγξουν τι καλύπτει η πολιτική τους, ειδικά αν σχεδιάζουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα στο ταξίδι τους».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μελέτη και για συμβουλές σχετικά με τα ταξίδια στο εξωτερικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

 
5146