Αν θέλουμε να παραγγείλουμε online, θα κάνουμε login στην ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα, τον Deliveryman

Με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η συνεργασία της Υπεραγοράς Papantoniou με την πλατφόρμα του Deliveryman, ήταν θέμα χρόνου. 

O Deliveryman, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των πελατών του, πρόσθεσε νέες κατηγορίες και αύξησε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Έκανε deliver στην πόρτα όλων των Κυπρίων που βρέθηκαν σε αυτοπεριορισμό, contactless και με ασφάλεια, προσφέροντας ποικιλία και επιλογές, δίνοντας ελπίδα και κουράγιο. 

Βρες μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τη γκάμα που διαθέτει  η υπεραγορά, σε προνομιακές τιμές, πλέον και μέσω του Deliveryman. Με ταχύτητα, αξιοπιστία και ελάχιστα κλικ, η παραγγελία καταχωρείται, επιβεβαιώνεται από την υπεραγορά και παραδίδεται αυθημερόν μεταξύ 11 π.μ και 9 μ.μ.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η συνεργασία ανάμεσα στην Υπεραγορά Papantoniou και τον Deliveryman, ξεκινά από σήμερα, 21 Μαΐου, καλύπτοντας το κέντρο της Λευκωσίας, το Γέρι, το Τσέρι, τα Λατσιά και τη Δευτερά, ενώ σύντομα θα υπάρξει επέκταση σε Λεμεσό και Πάφο.

Το κόστος της παράδοση ξεκινά από τα 4.50 ευρώ, ανάλογα την περιοχή.

Υπάρχουν αξίες και αυτές έχουν την αξία που τους δίνουμε. Με την Υπεραγορά Papantoniou και τον Deliveryman φτάνουν όσα έχεις ανάγκη, στην πόρτα σου αυθημερόν, με ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία!

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή από App Store ή Google Play. A

 

 
1768
Thumbnail
  • Παράδειγμα προς μίμηση το Nicosia Mall 
  • Χαρίζει τα ενοίκια της κλειστής περιόδου και μειώνει στο μισό το ενοίκιο για 3 μήνες μετά την επαναλειτουργία
     

Σε μια σπουδαία και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το ΔΣ του Νicosia Mall η οποία δικαιολογημένα αποσπά πολλά εγκωμιαστικά σχόλια.

ad1mobile

Χαρίζει ενοίκια και 50% μείωση τους 3 πρώτους μήνες μετά το reopening

Το Nicosia Mall λοιπόν, ανακοίνωσε την Παρασκευή στους ενοικιαστές του ότι δεν θα χρεώσει ενοίκια σε κανένα για όλη την περίοδο που θα διαρκέσει η αναστολή εργασιών του. Και όχι μόνο. Επιπρόσθετα λοιπόν, για τους επόμενους 3 μήνες από την επαναλειτουργία του εμπορικού κέντρου, θα χρεώσει μόνο το 50% του συμφωνηθέντος ενοικίου. Το Nicosia Mall στέκεται έμπρακτα δίπλα και με πολύ ισχυρό τρόπο δίπλα στους συνεργάτες του σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Οι ενοικιαστές δέχτηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τις εν λόγω αποφάσεις αφού αναμφίβολα τους δίνουν ανάσα σε μια κρίσιμη γι’ αυτούς περίοδο αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Παράδειγμα προς μίμηση η απόφαση του Nicosia Mall

Η ενέργεια αυτή του Nicosia Mall, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην οικονομία του τόπου γενικότερα και μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα και προς την υπόλοιπη αγορά στο φλέγον θέμα των ενοικίων. Το Nicosia Mall δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους για τις χρεώσεις ενοικίων.

ΓΔ Nicosia Mall: Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συνεργάτες μας

ad2mobile

Ο Γενικός Διευθυντή του Nicosia Mall, κ. Γιώργος Γεωργίου μας επιβεβαίωσε την απόφαση του ΔΣ και τόνισε ότι «παρόλο που τα περιοριστικά μέτρα είχαν εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις για το Νicοsia Mall εντούτοις η Διεύθυνση του εμπορικού κέντρου εργάστηκε σκληρά και κατάφερε με τη στήριξη των μετόχων του και την πολύτιμη συμβολή της Τράπεζας Κύπρου να μπορέσει να προσφέρει τα εν λόγω μέτρα στήριξης προς τους ενοικιαστές».

Ο κ. Γεωργίου, αντιλαμβανόμενος τα δεδομένα που δημιουργούνται τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα από τους συνεργάτες μας και να τους βοηθήσουμε».

article 1