Η υπηρεσία καλύπτει το κέντρο Λευκωσίας, το Γέρι, το Τσέρι, τα Λατσιά και τη Δευτερά - Σύντομα σε Λεμεσό και Πάφο

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, και έχοντας πάντα προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών προχωρούν σε συνεργασία με την πλατφόρμα Deliveryman, προκειμένου να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την εμπειρία ψωνίσματος

Λαμβάνοντας υπόψη τις εναλλασσόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, η νέα Υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη, διευρύνει την επικοινωνία της με τους πελάτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους διαδικτυακά.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Μέσω της ταχέως αναπτυσσόμενης πλατφόρμας Deliveryman, οι καταναλωτές θα μπορούν να καταχωρούν την παραγγελία τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και ποιότητα προϊόντων, καθώς και αποκλειστικών ετικετών, οι οποίες διατίθενται μόνο από την υπεραγορά Παπαντωνίου. Με αυτό τον τρόπο, τα ψώνια θα γίνονται από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους, με ευκολία και ταχύτητα, με την παράδοση να πραγματοποιείται την ίδια ημέρα της παραγγελίας. 

Η συνεργασία της υπεραγοράς Παπαντωνίου με την πλατφόρμα Deliveryman ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη 21/5/2020, καλύπτοντας το κέντρο της Λευκωσίας, το Γέρι, το Τσέρι, τα Λατσιά και τη Δευτερά, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί σε Λεμεσό και Πάφο.

Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η Υπεραγορά Παπαντωνίου αναπτύσσεται και εξελίσσει τις υπηρεσίες της διαρκώς, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές, εξυπηρετώντας τους παράλληλα, με σεβασμό και ειλικρίνεια. 

 
 

 
1768
Thumbnail
  • Παράδειγμα προς μίμηση το Nicosia Mall 
  • Χαρίζει τα ενοίκια της κλειστής περιόδου και μειώνει στο μισό το ενοίκιο για 3 μήνες μετά την επαναλειτουργία
     

Σε μια σπουδαία και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το ΔΣ του Νicosia Mall η οποία δικαιολογημένα αποσπά πολλά εγκωμιαστικά σχόλια.

ad1mobile

Χαρίζει ενοίκια και 50% μείωση τους 3 πρώτους μήνες μετά το reopening

Το Nicosia Mall λοιπόν, ανακοίνωσε την Παρασκευή στους ενοικιαστές του ότι δεν θα χρεώσει ενοίκια σε κανένα για όλη την περίοδο που θα διαρκέσει η αναστολή εργασιών του. Και όχι μόνο. Επιπρόσθετα λοιπόν, για τους επόμενους 3 μήνες από την επαναλειτουργία του εμπορικού κέντρου, θα χρεώσει μόνο το 50% του συμφωνηθέντος ενοικίου. Το Nicosia Mall στέκεται έμπρακτα δίπλα και με πολύ ισχυρό τρόπο δίπλα στους συνεργάτες του σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Οι ενοικιαστές δέχτηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τις εν λόγω αποφάσεις αφού αναμφίβολα τους δίνουν ανάσα σε μια κρίσιμη γι’ αυτούς περίοδο αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

>>> Όλα τα εταιρικά νέα εδώ <<<

Παράδειγμα προς μίμηση η απόφαση του Nicosia Mall

Η ενέργεια αυτή του Nicosia Mall, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην οικονομία του τόπου γενικότερα και μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα και προς την υπόλοιπη αγορά στο φλέγον θέμα των ενοικίων. Το Nicosia Mall δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους για τις χρεώσεις ενοικίων.

ΓΔ Nicosia Mall: Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συνεργάτες μας

ad2mobile

Ο Γενικός Διευθυντή του Nicosia Mall, κ. Γιώργος Γεωργίου μας επιβεβαίωσε την απόφαση του ΔΣ και τόνισε ότι «παρόλο που τα περιοριστικά μέτρα είχαν εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις για το Νicοsia Mall εντούτοις η Διεύθυνση του εμπορικού κέντρου εργάστηκε σκληρά και κατάφερε με τη στήριξη των μετόχων του και την πολύτιμη συμβολή της Τράπεζας Κύπρου να μπορέσει να προσφέρει τα εν λόγω μέτρα στήριξης προς τους ενοικιαστές».

Ο κ. Γεωργίου, αντιλαμβανόμενος τα δεδομένα που δημιουργούνται τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα από τους συνεργάτες μας και να τους βοηθήσουμε».

article 1