Ιατρικό Διαγνωστικό κέντρο Ζωή: Δωρεάν εξετάσεις για τις γυναίκες

«Το παρόν δεν είναι ένα εν δυνάμει παρελθόν. Είναι η στιγμή της επιλογής και της δράσης».
Simon de Beauvoir - Γαλλίδα συγγραφέας και Φιλόσοφος. (1908-1986)

 

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΖΩΗ» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, της γυναίκας που γεννά και συντηρεί τη Ζωή, παίρνει το πιο πάνω απόφθεγμα της Simon De Beauvoir, που ύμνησε και ενέπνευσε με τον λόγο της όσο κανείς άλλος τη Γυναίκα και επιλέγει να δράσει και να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες:

1. Στις 8 Μαρτίου 2021 εντελώς δωρεάν έλεγχο για τους καρκινικούς δείκτες Ca-15-3 και Ca-125 για τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών αντίστοιχα.
 
2. Όλη την εβδομάδα από 8 έως και 13 Μαρτίου 2021, έλεγχο με υπερηχογράφημα μαστών και μέτρηση οστικής πυκνότητας, με μηδενική συμμετοχή των ασφαλισμένων στο ΓεΣΥ ή με 25% έκπτωση στο ελεύθερο τιμολόγιο του Κέντρου για τους μη ασφαλισμένους από το ΓεΣΥ.

Οι καρκινικοί δείκτες Ca-12-5 και Ca-15-3 θεωρούνται ιδιαίτερα ευαίσθητες Βιοχημικοί παράμετροι υψηλής ευαισθησίας και ειδικότητας στην κλινική διαδικασία διάγνωσης καρκίνου των ωοθηκών και μαστού αντίστοιχα και παρακολούθησης της πορείας της νόσου. 

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες που ενδιαφέρονται για οιοδήποτε λόγο να ανιχνεύσουν έγκαιρα και σωστά, φυσιολογικά η μη επίπεδα των ανωτέρω δεικτών, να προσέλθουν εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού την Δευτέρα 08/03/2021 για μια απλή αιμοληψία στo Κέντρο μας, στην οδό Δημοφώντος 2 στο κέντρο της Λευκωσίας.

Παράλληλα και για όλη την εβδομάδα από 8 έως και 13 Μαρτίου το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ τιμώντας την ΓΥΝΑΙΚΑ, προσφέρει Δωρεάν στους ασφαλισμένους ΓεΣΥ αλλά και με έκπτωση 25% στους μη ασφαλισμένους ΓεΣΥ δύο πολύ σημαντικές εξετάσεις. Η πρώτη είναι το υπερηχογράφημα μαστών, ανώδυνη απλή και αξιόπιστη διαγνωστική εξέταση στην πορεία παρακολούθησης της υγείας των μαστών τους που πρέπει να είναι περιοδική και αξιόπιστη. 

Η δεύτερη είναι η εξέταση της οστικής πυκνότητας για τον έλεγχο της οστεοπόρωσης που συνιστάται ιδιαίτερα σε γυναίκες που έχουν περάσει στην εμμηνόπαυση και διατρέχουν κίνδυνο οστεοπανίας. Η μέτρηση οστικής μάζας γίνεται στο Κέντρο μας σε υπερσύγχρονο ανιχνευτή DEXA, χαμηλής δόσης, είναι απόλυτος ακίνδυνη και ανώδυνη, τα αποτελέσματα δε αποθηκεύονται και θα αποτελέσουν την Βάση αναφοράς για τις μελλοντικές συγκρίσεις και την διαπίστωση της βελτιούμενης και όχι της οστεοπενίας που πιθανόν να υπάρχει. 

Μπορείτε να προσέλθετε για τις παραπάνω εξετάσεις από Δευτέρα 08/03 έως και 13 Μαρτίου κλείνοντας ραντεβού στο 22748474 από τις 07:30 έως τις 19:00 καθημερινά και από τις 07:30 έως τις 13:00 το Σάββατο. 
 

 
3559